Bespaar tijd en geld; Koppel je kassasysteem aan je boekhouding

Efficiënter ondernemen met winkelautomatiseerder Vendit en JAN©Accountants & Belastingadviseurs. Vendit beheerst de dagelijkse processen en genereert informatie waar je als ondernemer iets aan hebt. JAN© verwerkt deze informatie en neemt werk uit handen. Ontzorgen is het kernwoord en stapels met ordners zijn verleden tijd!

# automatische koppeling regelt je financiele administratie in één keer
# facturen & mutaties niet handmatig verwerken
# altijd en overal toegang tot je cijfers
# totale ontzorging

Over Jan Accountants
JAN© ontzorgt en helpt je vooruit op elk gebied. JAN© begrijpt waar je als ondernemer mee worstelt. Van alles komt op je af: klanten, werknemers, de belastingdienst, regelgeving, financiering, strategie… JAN© luistert naar je, geeft je inzicht in de processen binnen je bedrijf en stroomlijnt ze.

Zo bieden wij de oplossing voor het efficiënt en overzichtelijke verwerken van je boekhouding, maar helpen wij je ook bij je personeelsbeleid, fiscale vraagstukken, pensioenen, overnames en waarderingen, juridische kwesties, marketing en communicatie. Zodat jij al je energie kunt gebruiken om van jouw bedrijf een succes te maken.

Natuurlijk kan JAN© ook je BTW aangifte, jaarrekening (incl. publicatiestukken en VPB aangifte) en inkomstenbelasting verzorgen.