Zo wordt samenwerken wel heel eenvoudig.

Vendit is altijd op zoek naar de juiste partners waarmee oplossingen worden gecreëerd die klanten helpen met het bereiken van hun doelstellingen. MUIS Software heeft precies hetzelfde doel, waardoor de koppeling tussen beide een logische stap was.

Er is een directe koppeling beschikbaar, dankzij welke het online boekhoudprogramma iMUIS Online en Vendit direct met elkaar communiceren. Door iMUIS Online te koppelen met Vendit worden kassamutaties eenvoudig geëxporteerd en kunnen deze worden ingelezen in je online boekhouding. Je accountant kan, indien gewenst, altijd met je meekijken en meewerken. Zo wordt samenwerken wel heel eenvoudig.

Over MUIS Software

MUIS Software is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor ondernemers én accountants. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers. Daarbij maken meer dan 1.200 administratie- en accountantskantoren in Nederland gebruik van iMUIS Online, welke in totaal ruim 100.000 administraties voeren. MUIS Software is bovendien erkend met het ISO 27001 certificaat, het NEN 7510 certificaat, plus SRA- en BDO-certificering.

iMUIS Online is hét boekhoudpakket in de cloud, waarmee je zo min mogelijk zelf boekt en je altijd realtime inzicht hebt in je administratie middels een grafisch financieel dashboard. Het enige wat je nodig hebt, is je internetbrowser (Edge, Chrome, Safari of Internet Explorer) of de MUIS LIVE App.

Meer weten? Kijk op: www.muis.nl