Twinfield

Samenwerken, cloud, best-of-breed, innovatie, groei en connectiviteit. Dit zijn slechts een paar kernwaarden van de samenwerking van Vendit en Twinfield. Vendit is altijd op zoek naar de juiste partners waarmee oplossingen worden gecreëerd die klanten helpen met het bereiken van hun doelstellingen. Twinfield heeft precies hetzelfde doel.

Er is een directe koppeling beschikbaar, waar het online boekhoudprogramma Twinfield en Vendit Systeem direct met elkaar communiceren. Deze koppeling zorgt ervoor dat de financiële administratie omtrent het kas- en verkoopboek wordt bijgewerkt in Twinfield en andersom ook in het Vendit Systeem. Hierdoor is er sprake van een unieke geïntegreerde koppeling tussen beiden programma’s.

Over Twinfield
Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden professionals iedere dag met onze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op onze jarenlange expertise en op onze producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij nu en in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools. Onze divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure voor accountants- en administratiekantoren en Basecone voor document scannen & herkennen. Internationaal behoren we tot de tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee wij dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. Onze oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar. En uiteraard, dankzij onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’, gegarandeerd veilig.

Kijk voor meer informatie op www.twinfield.nl