Het Vakcentrum en Vendit hand in hand

Vendit is sinds 1 oktober jl. partner van Vakcentrum. Het Vakcentrum is de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandige detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers.

Platform Artikelbeheer

Het Platform Artikelbeheer is een centrale database waar leveranciers volgens de vastgestelde branchestandaard artikelgegevens plaatsen. Per artikel kan de leverancier ruim vijftig specificaties opgeven, waaronder het merk, de EAN-code, maar ook het gewicht en/of een foto van het artikel. Dat laatste is vooral voor online verkoop van belang. Het platform valideert (controleert), centraliseert (alle data op één plaats) en autoriseert (wie mag wat ontvangen) de artikeldata, zodat de kwaliteit en de uniformiteit voor de detaillist zijn gewaarborgd.

“Wij bieden onze leden een aantal opties op het vlak van winkelautomatisering. Vendit, met haar winkelmanagementsysteem, is recentelijk toegevoegd aan deze lijst. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen voor de retail, groothandel, franchiseorganisaties en webshops in Nederland. Kassakoppelingen zijn een belangrijke mijlpaal voor het Platform Artikelbeheer omdat het belang van gestandaardiseerd artikelbeheer eindelijk goed inzichtelijk gemaakt kan worden. Met veel branche-gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst voor het Platform Artikelbeheer!” aldus Fleur de Best, adjunct-directeur bij Het Vakcentrum (Voorheen Gebra).

Klaas Tegel van Tegel Kookwinkel in Beverwijk, lid van het Vakcentrum en Vendit-gebruiker: “Wij juichen de samenwerking van harte toe! Dit is mede de reden dat wij kiezen voor de e-commerce oplossing van Vendit. Alle benodigde artikelgegevens kunnen wij door de koppeling met het Platform Artikelbeheer eenvoudig tonen in onze webshop. Het is duidelijk dat wij het volste vertrouwen hebben in deze samenwerking!”

De Vendit-Vakcentrum koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld. 

Over

Het Vakcentrum verbindt, vertegenwoordigt en mobiliseert mkb-winkeliers en franchisenemers om hun ondernemerschap, zelfstandigheid en verdienkracht te borgen en daarmee de leefbaarheid van de samenleving te vergroten.