VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg cadeaukaart.

95 procent van de Nederlanders vindt een cadeaukaart leuk om te krijgen, weet marktonderzoeksbureau GfK. Jaarlijks spenderen we dan ook vele miljoenen euro’s aan dergelijke bonnen. Denkt u over een cadeaubon als betaalmiddel in de webshop en/of in de winkel? Twijfel niet langer.
Onderzoek laat zien dat 95% van de ontvangers het krijgen van een cadeaukaart als leuk tot heel leuk ervaart. Van de groep die de afgelopen 3 maanden een cadeaukaart heeft ontvangen, had 32% de ontvangen cadeaukaart op het verlanglijstje staan. Cadeaukaarten blijven gewoonweg populair.

VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart kan niet alleen besteed worden in winkels, dierenparken, sauna’s, theaters, musea en pretparken, maar ook in honderden webshops.

VVV Dinercheque

De VVV Dinercheque is de lekkerste cadeaukaart, bij duizenden restaurants in heel Nederland inwisselbaar. Omdat er zoveel restaurants zijn aangesloten, van snelle hap tot haute cuisine, is er altijd een restaurant in de buurt waar de VVV Dinercheque besteed kan worden.

VVV Lekkerweg

De VVV Lekkerweg kan besteed worden in bed&breakfasts, hotels, bungalowsparken en op campings voor een overnachting. Maar ook in musea, attractieparken, dierentuinen, sauna’s, speeltuinen en kartbanen. Een dagje of nachtje weg in eigen land dus.

Word acceptant van een cadeaukaart van VVV

De cadeaukaarten van VVV kunnen op verschillende manieren geaccepteerd worden. Eén hiervan is middels een kassakoppeling met kassasysteem Vendit. Verzilveren en uitgeven van VVV Cadeaukaarten gaat heel eenvoudig via het Vendit Systeem. Bij het scannen van de barcode ziet u direct welk bedrag nog openstaat. Deze functionaliteiten zijn beschikbaar voor gebruikers van het Vendit Systeem. Deze koppeling biedt Vendit kosteloos aan.

Cadeaukaarten laten potentiële nieuwe klanten kennismaken met uw winkel of webshop. Dit kan een krachtig marketingmiddel zijn om in te zetten.

Kosten

U wilt VVV cadeaukaarten acceptant worden? Goed om te horen! U zorgt voor meer traffic naar uw winkel. Daarnaast betaalt u een variabel bedraag aan VVV. U betaalt namelijk 10% provisie over de bestede kaartwaarde. Stel dat een klant met een cadeaukaart van €25,- een aankoop doet van €60,- dan betaald u slechts 10% provisie over de waarde van de kaart (a €25,-). Uw kosten zijn in dit geval €2,50,-