VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg cadeaukaart.

VVV Nederland is marktleider in cadeaukaarten. Met de VVV Cadeaukaart (voorheen de VVV Cadeaubon), de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg cadeaukaart, zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd het passende cadeautje weten te geven op het juiste moment.

VVV Cadeaukaart
De VVV Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart kan niet alleen besteed worden in winkels, dierenparken, sauna’s, theaters, musea en pretparken, maar ook in honderden webshops. Dat maakt de VVV Cadeaukaart uniek.

VVV Dinercheque
De VVV Dinercheque is de lekkerste cadeaukaart, bij duizenden restaurants in heel Nederland inwisselbaar. Omdat er zoveel restaurants zijn aangesloten, van snelle hap tot haute cuisine, is er altijd een restaurant in de buurt waar de VVV Dinercheque besteed kan worden.

VVV Lekkerweg
De VVV Lekkerweg kan besteed worden in bed&breakfasts, hotels, bungalowsparken en op campings voor een overnachting. Maar ook in musea, attractieparken, dierentuinen, sauna’s, speeltuinen en kartbanen. Een dagje of nachtje weg in eigen land dus.

Word acceptant van een cadeaukaart van VVV
De cadeaukaarten van VVV kunnen op verschillende manieren geaccepteerd worden. Eén hiervan is middels een kassakoppeling met kassasysteem Vendit. Je kunt de cadeaukaart dan eenvoudig scannen en zo een betaling doen. Meer weten? Neem contact op met Vendit of VVV Cadeaukaarten.

Meer weten? Kijk op: www.vvvcadeaukaarten.nl

Meer informatie over Vendit?

Menu