Boost uw business met innovatieve betaaloplossingen

Succesvol verkopen begint bij het bieden van de juiste betaalmogelijkheden. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline levert innovatieve betaaldiensten, waarmee ondernemers hun klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier kunnen laten betalen.

Ondernemers richten zich in toenemende mate op het optimaliseren van de winkelbeleving door middel van eenvoud, efficiëntie, vanzelfsprekendheid en veiligheid. In de winkel én in de webshop. Worldline Merchant Services & Terminals heeft oplossingen voor de volledige retail waardeketen, online en in de winkel, door een omnichannel benadering. Met onze flexibele betaaldiensten voor, tijdens en na de verkoop, verhogen ondernemers hun conversie en sales. Ook stellen ze ondernemers in staat om hun klanten actief en persoonlijk te betrekken bij de verkoop, waarmee ondernemers beter kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Met het toevoegen van Equens’ dochteronderneming PaySquare in 2016, heeft Worldline haar positie op de Europese markt voor betalingen nog meer versterkt en haar aanbod van betaaldiensten verder uitgebreid.

Voor ons complete aanbod van omnichannel oplossingen, betaalautomaten, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten: kijk op pinnen.nl.

Menu