Boost uw business met innovatieve betaaloplossingen

Succesvol verkopen begint bij het bieden van de juiste betaalmogelijkheden. Met ruim 40 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline levert innovatieve betaaldiensten, waarmee ondernemers hun klanten veilig en gemakkelijk op de door hen gewenste manier kunnen laten betalen.

Ondernemers richten zich in toenemende mate op het optimaliseren van de winkelbeleving door middel van eenvoud, efficiëntie, vanzelfsprekendheid en veiligheid. In de winkel én in de webshop. Worldline Merchant Services & Terminals heeft oplossingen voor de volledige retail waardeketen, online en in de winkel, door een omnichannel benadering. Met onze flexibele betaaldiensten voor, tijdens en na de verkoop, verhogen ondernemers hun conversie en sales. Ook stellen ze ondernemers in staat om hun klanten actief en persoonlijk te betrekken bij de verkoop, waarmee ondernemers beter kunnen inspelen op de wensen van de klant.

Betaalautomaat

Voor een onderneming waar dagelijks meer dan 50 transacties plaatsvinden en dus veel geëist wordt van uw betaaloplossing is de Worldline YOMANI de perfecte match. Naast de hoge transactiesnelheid is deze betaalautomaat robuust en betrouwbaar.

  • Acceptatie van alle betaalkaarten mogelijk. Verwerkt zeer snel contactloos of smartphone betalingen;
  • Robuuste betaalautomaat met een strak design en hoge resolutie kleurenscherm;
  • Makkelijke kassakoppeling mogelijk en werkt eenvoudig voor u en uw klanten.