Altijd actueel overzicht van de financiële cijfers!

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Dat is Yuki, een innovatief boekhoudplatform waaraan je alle administratieve taken op een slimme manier uitbesteedt.

Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, een scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive en dat is het. Alles loopt via het Yuki platform, waar je ook met je accountant samenwerkt. Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt. Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Dan halen we ook de banktransacties voor je op en koppelen de uitgaven aan je facturen.

Wanneer er een financieel document voor je geboekt wordt, maakt Yuki automatisch een relatie aan in je CRM, een openstaande post om te betalen of te ontvangen en een btw-boeking. Dat zie je allemaal grafisch of in cijfers terug op het dashboard. En wat je ook doet of waar je ook bent in de boekhouding, je komt altijd terug bij het digitale brondocument.

Kijk op:  www.yuki.nl