Platform Artikelbeheer

Platform Artikelbeheer is een platform op internet waar artikelinformatie centraal beschikbaar is. Op het platform plaatsen leveranciers artikelinformatie zodat het makkelijk toegankelijk is voor het kassasysteem én voor de webwinkel van detaillisten. Voor een vast bedrag per maand heb je toegang tot het platform.

 

 

Platform Artikelbeheer is een goede basis voor retail innovatie; het helpt leveranciers en detaillisten om beter te ondernemen, jou dus ook! Hoe meer mensen zich bij het platform aansluiten, hoe beter het werkt!

Platform Artikelbeheer

Voor de detaillist betekent dit dat artikeldata van verschillende leveranciers op één manier en via één koppeling beschikbaar zijn en dat deze data continu worden geactualiseerd. De standaard zorgt ervoor dat appels met appels te vergelijken zijn, omdat deze bijvoorbeeld voorschrijft hoe artikelen gespecificeerd moeten worden en in welke artikelgroepen ze vallen.

Bovendien is er minder kans op fouten zoals het per ongeluk plaatsen van de verkeerde foto bij het artikel op de website of een onjuiste maat of gewicht. Ook beschikt de detaillist altijd over de meest recente gegevens, zoals prijs en beschikbaarheid van een artikel. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de leverancier zijn artikelbestand tijdig updatet.

Om gebruik te maken van dit platform heeft u voor een fysieke winkel een kassasysteem nodig, dat in staat is om voorraadinformatie te verwerken. Een groepenkassa volstaat helaas niet. Voor de webwinkel heeft u alleen een koppeling nodig tussen uw webwinkelsysteem en het platform.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.