POS software Vendit

Heeft u als ondernemer een groothandel of een winkel? Dan is het handig om te werken met POS software. Heeft u geen idee wat POS software is? Hier leest u er meer over. De kassa POS software van Vendit neemt veel dagelijkse taken van de ondernemer over. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen, zonder extra tijd te investeren. Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Verkoop meer!

Zoals gezegd is POS een afkorting wat staat voor point of sale. POS software vergemakkelijkt uw verkopen. POS kassa software dat het mogelijk maakt om persoonlijk te verkopen en dat u alles in handen geeft om online te verkopen.

POS software nodig? Vendit levert een volledig geïntegreerde totaaloplossing voor de retailer en groothandel. Combineer meerdere componenten tot een kassa POS software oplossing welke flexibel aansluit op de unieke behoeften van uw organisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De POS software van Vendit integreert en geeft een centraal punt voor het volgen van voorraad, klantloyaliteit, de effectiviteit van uw verkopers en meer. Via analyses kan de POS software u vertellen welke klanten u moet belonen, welke producten u kunt promoten of korting moet geven en welke verkopers het beste presteren. Kortom, POS software gaat veel verder en zorgt ervoor dat uw winstgevendheid stijgt.

ERP voor groothandel

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Vendit actief in detailhandel

De Vendit pos retail software zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie pakketten (POS/Premium/Enterprise). Mochten uw wensen veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere pakketten. Daarnaast biedt Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met de POS software krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten.

Heeft u behoefte aan meer informatie en training? Dan kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy of deelnemen aan één van onze workshops.

Bij Vendit zorgen wij ervoor dat onze service verder gaat dan enkel het leveren van de POS software. Wilt u weten wat de Vendit oplossingen specifiek voor uw situatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op via 010-4424420 of sales@vendit.nl. Wij geven u een geheel vrijblijvende interactieve demonstratie van de flexibiliteit en de vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Vaste klanten

Zorg voor een prettige winkelervaring met een moderne POS retail software oplossing welke uw klanten centraal plaatst, online én aan de kassa in uw organisatie. Met de POS software is het mogelijk om af te rekenen en hierbij kan de klant kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. In de fysieke winkelvestiging kan de retailer de softwareapplicatie daarnaast combineren met hardware zoals een barcodescanner en pinapparaat.

Steeds vaker stellen retailers hoge eisen aan dit soort POS software oplossingen. Met name op enterprise niveau is er grote behoefte aan een applicatie die niet alleen basisfunctionaliteiten biedt, maar die ook gemakkelijk integreert met andere softwarematige componenten op het gebied van onder andere klantgegevens, voorraadbeheer en marketingtools.

Klanten komen bij een snelle en prettige ervaring in uw winkel of op uw website graag terug.

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contacformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten