Zo simpel is het Vendit kassa systeem

Een kassa systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Vendit levert u meer dan een doorsnee oplossing. De informatie die u verkrijgt uit het Vendit Systeem kunt u gericht inzetten om uw omzet te verhogen. Een kassa systeem waarmee u de dagelijkse processen in uw bedrijf beheerst en informatie genereert waar u als ondernemer iets mee kan. U weet precies welke artikelgroepen goed verkopen en welke niet, wie uw klanten zijn en hoe u ze kunt bereiken. Kortom: met behulp van onze automatiseringsoplossingen kunt u succesvoller en rendabeler ondernemen! En wilt u ook eenvoudig online ondernemen door een koppeling met uw webshop? Dan regelt Vendit dat ook voor u. Alles overzichtelijk in één systeem.

Kassa voor iedere onderneming

U heeft een klein of grote retail onderneming en u wilt uw winkelbedrijf optimaal automatiseren. U en uw medewerkers willen een efficiënt en gebruiksvriendelijk kassasysteem. Zo kunt u uw klanten immers goed en snel helpen. Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres!

Het Vendit Systeem is zowel geschikt voor een eenmanszaak als voor een grootwinkelbedrijf met meerdere vestigingen. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen, kunt u kiezen uit drie verschillende oplossingen: Point of Sale (POS), Premium of Enterprise.

Van klein tot groot

Klein beginnen? Dan is ons POS systeem (Point of Sale) uitstekend geschikt voor u.
Beschikt u over meerdere vestigingen? Dan is het Premium Systeem een goede keuze.
Heeft u een grootwinkelbedrijf met tientallen filialen? Dan is het Enterprise Systeem ideaal voor u.

In het Vendit productenoverzicht ziet u de functionaliteiten en welk systeem optimaal bij uw situatie past. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw automatisering helemaal op maat te maken.

Bent u geïnteresseerd in Vendit ? Neem contact op!

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.