Regen kan pret niet drukken bij 3e VEMS golftoernooi in België

Afgelopen maandag 30 mei is in Broechem op golfbaan Bossenstein voor de 3e keer het VEMS golftoernooi voor de Belgische dealers gehouden.

Ondanks de zware regenbuien wisten iets meer dan 100 dealers uit heel België de weg naar de golfbaan te vinden voor een leuke dag. Een dag waarin natuurlijk clinics werden gevolgd en door dealers die kunnen golven een 18 holes ronde werd gelopen rondom het prachtige kasteel dat het landgoed siert. Maar naast het golfen was het voornamelijk een mooie kans voor de organisatoren Vendit, Enra, Shimano en Merida om met haar dealers van gedachten te wisselen over de fietsmarkt in België, wat gaat er goed en wat kan er nog beter?

“Het was voor ons als Vendit weer zeer verhelderend om een paar mooie tips te horen hoe wij onze kassasoftware nog verder kunnen verbeteren”, aldus Wilco Fonteijn die o.a. namens Vendit de dealers van de nodige snacks in de baan voorzag.

18-holes VEMS

Namens Enra was Raymond Lussenburg een van de deelnemers aan de 18 holes wedstrijd; “Door een beetje regen laten we ons niet uit het veld slaan. Net als onze fietsverzekeringen zijn we tegen een stootje bestand en konden met veel dealers eens van gedachten wisselen over onze dienstverlening die nu ook in België hard groeit, met name voor E-bikes”.

Ook Shimano marketing manager Mike Smink was content; “We zien dat de introductie van het Shimano e-bike systeem STEPS een goede start op de Belgische markt heeft gehad en zijn blij met de input en tips die op deze dag van de dealers hebben gekregen”.

Buffet VEMS

Aan het einde van de middag stond er een mooi Italiaans buffet klaar, begeleid door mooie Italiaanse wijnen. Na het dessert deden Peter Koperdraad van Merida en Judith van Zessen namens Vendit de prijsuitreiking.
Mooie bekers, pompen van BIRZMAN en GLORY sportvoeding vielen diverse deelnemers die het best hadden gepresteerd ten deel.

“Merida is onder de Belgische dealers al jaren bekend als sportief fietsmerk, ons dealernetwerk is op een enkele blinde vlek na compleet”, aldus Peter Koperdraad. Hij vervolgt: “Wij waarderen een dag als deze, zon of regen, omdat dit ons in staat stelt om in een ontspannen ambiance eens met de dealers van gedachten te wisselen over alles wat onze branche bezig houdt, van collecties tot kleuren en prijzen”.

Toekomst

Voor 2017 staat er voor België naar alle waarschijnlijkheid weer een golfdag gepland, als een Belgische dealer hier aan mee wil doen kan hij zich, zolang er plaats is, opgeven bij de vertegenwoordiger van Vendit, Enra, Shimano of Merida.

Bekijk hier de foto’s van deze leuke maar regenachtige dag!

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!