Kassasysteem retail

Bij Vendit zijn wij ons ervan bewust dat elke branche andere specialismen vraagt. Mede om deze reden hebben wij het Vendit Systeem zo ontwikkeld, dat retail ondernemers alle nodige functionaliteiten in het kassasysteem retail kunnen terugvinden.

Vendit Kassasysteem retail

Onder retail vallen verschillende soorten bedrijven die tastbare producten en/of diensten leveren. Denk hierbij aan kledingwinkels, sportwinkels, dierenwinkels, elektronicawinkels en fiets en scooterwinkels. Wanneer u een retail bedrijf heeft, is het belangrijk dat u inzage heeft in wat er qua financiën, goederen en diensten binnenkomt en uitgaat. Hier komt het belang van een goed kassa software retail duidelijk naar voren. Door te kiezen voor een kassasysteem dat optimaal automatiseert, kunt u dagelijks veel tijd besparen.

Bij Vendit zijn wij ons ervan bewust dat elke branche andere specialismen vraagt. Mede om deze reden hebben wij het Vendit Systeem zo ontwikkeld, dat retail ondernemers alle nodige functionaliteiten in het kassasysteem retail kunnen terugvinden.

Telecom en computerbedrijven

Zo kunnen bijvoorbeeld telecom- en computer bedrijven profiteren van de gemakkelijke serienummerregistratie, aansluitproces van abonnementen, specifieke bonussen, toegang tot combinatieprijslijsten en koppelingen met Baseline van Retail Synergie, DAP van Telecombinatie en Backoffice van Searchdog.

Tweewieler

Zit u in de tweewieler branche? Ook dan kunt u optimaal gebruikmaken van onze uitgebreide diensten. Zo hebben wij in het Vendit kassasoftware retail een koppeling met FietsDigitaal en Fietsmobile, koppelingen met contractleveranciers, maten en kleurentabellen, koppeling met de webshop en een rijwieldatabase toegevoegd.

Mode branche

Actief in de mode, schoenen of accessoires branche? Het kassa software retail van Vendit houdt rekening met onder andere de specifieke mode retail functionaliteiten, waaronder seizoencollecties, productie en levertijden en kleur- en maatbogen.

Meer branches

Weten wat wij voor uw branche kunnen betekenen? Neem contact op! Bekijk hiernaast de branches waar Vendit actief in is.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Kassasoftware retail:
oplossing voor succesvol ondernemen

Omdat er veel verschillende bedrijven onder retail vallen, vinden wij het bij Vendit belangrijk dat we verschillende opties kunnen toevoegen aan het kassasysteem retail. Zo bent u ervan verzekerd dat het kassasysteem retail beschikt over de belangrijkste opties voor uw branche. Om dit te vergemakkelijken ontwikkelen wij al onze oplossingen zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de automatiseringsoplossingen en POS systemen zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Op deze manier bespaart u kostbare tijd terwijl u de omzet kunt verhogen!

Op zoek naar een kassasoftware retail? Bij Vendit bieden wij u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Door middel van de koppelingen met uw boekhoudprogramma en eventuele webshop is ondernemen nog nooit zo leuk geweest! Heeft u behoefte aan een nieuw kassasysteem die u op alle vlakken ondersteunt? Al ruim 35 jaar nemen wij de zorgen van meer dan 10.000 gebruikers uit handen.

Interesse in een retail kassasysteem?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf.

Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen?

Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Meest gestelde vragen

In december moet het gebeuren in de retail: de eindsprint naar een goede jaarafsluiting. Maar een goede retailer wacht natuurlijk niet op de eindsprint; die wil altijd up to date zijn. Met de kassa software retail oplossingen van Vendit, kan dat. Jaarafsluiting? Tussentijdse inventarisatie? Voorraadcontrole? Met het Vendit Systeem checkt u in een handomdraai hoe de winkel ervoor staat. Zodat u snel kunt bijsturen als het nodig is, het hele jaar door.
Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een kassasysteem voor retail is noodzakelijk omdat het de belangrijkste manier is om verkooptransacties te verwerken en te volgen. Het helpt bij het beheren van voorraad, het bijhouden van de omzet, het genereren van rapporten, het uitvoeren van analyses en het optimaliseren van het verkoopproces. Een kassasysteem is ook handig voor het beheren van klantgegevens en het toepassen van kortingen en beloningen.

Een kassasysteem voor retail biedt meestal de volgende opties:

  • Verwerking van transacties en betalingen met behulp van verschillende betaalmethoden zoals contant geld, creditcards en debetkaarten.
  • Beheer van productinformatie en voorraadbeheer, inclusief het bijwerken van de voorraadniveaus en het instellen van waarschuwingen voor het bijbestellen van voorraad.
  • Het genereren van rapporten en analyses op basis van verkoopgegevens, inclusief omzet, winst en productiviteit.
  • Mogelijkheid om klantgegevens bij te houden, inclusief aankoopgeschiedenis en contactinformatie.
  • Integratie met andere bedrijfssystemen zoals boekhouding, voorraadbeheer en CRM.

Maak kennis met een deel van onze retail klanten