Retail kassasysteem

Bij Vendit zijn wij ons ervan bewust dat elke branche andere specialismen vraagt. Mede om deze reden hebben wij het Vendit systeem zo ontwikkeld, dat retail ondernemers alle nodige functionaliteiten in het kassasysteem kunnen terugvinden.

Retail kassasysteem van Vendit

Onder retail vallen verschillende soorten bedrijven die tastbare producten en/of diensten leveren. Denk hierbij aan kledingwinkels, sportwinkels, dierenwinkels, elektronicawinkels en fiets en scooterwinkels. Wanneer u een Retail bedrijf heeft, is het belangrijk dat u inzage heeft in wat er qua financiën, goederen en diensten binnenkomt en uitgaat. Hier komt het belang van een goed retail kassasysteem duidelijk naar voren. Door te kiezen voor een kassasysteem dat optimaal automatiseert, kunt u dagelijks veel tijd besparen.

Bij Vendit zijn wij ons ervan bewust dat elke branche andere specialismen vraagt. Mede om deze reden hebben wij het Vendit systeem zo ontwikkeld, dat retail ondernemers alle nodige functionaliteiten in het kassasysteem kunnen terugvinden. Zo kunnen bijvoorbeeld telecom- en computer bedrijven profiteren van de gemakkelijke serienummerregistratie, aansluitproces van abonnementen, specifieke bonussen, toegang tot combinatieprijslijsten en koppelingen met Baseline van Retail Synergie, DAP van Telecombinatie en Backoffice van Searchdog. Zit u in de tweewieler branche? Ook dan kunt u optimaal gebruikmaken van onze uitgebreide diensten. Zo hebben wij in het Vendit kassasysteem een koppeling met FietsDigitaal en Fietsmobile, koppelingen met contractleveranciers, maten en kleurentabellen, koppeling met de webshop en een rijwieldatabase toegevoegd. Weten wat wij voor uw branche kunnen betekenen?

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Retail kassasysteem: oplossing voor succesvol ondernemen

Omdat er veel verschillende bedrijven onder retail vallen, vinden wij het bij Vendit belangrijk dat we verschillende opties kunnen toevoegen aan het kassasysteem. Zo bent u ervan verzekerd dat het kassasysteem beschikt over de belangrijkste opties voor uw branche. Om dit te vergemakkelijken ontwikkelen wij al onze oplossingen zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de automatiseringsoplossingen en POS systemen zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Op deze manier bespaart u kostbare tijd terwijl u de omzet kunt verhogen!

Op zoek naar een retail kassasysteem? Bij Vendit bieden wij u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Door middel van de koppelingen met uw boekhoudprogramma en eventuele webshop is ondernemen nog nooit zo leuk geweest! Heeft u behoefte aan een nieuw kassasysteem die u op alle vlakken ondersteunt? Al ruim 30 jaar nemen wij de zorgen van meer dan 10.000 gebruikers uit handen. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Meest gestelde vragen

In december moet het gebeuren in de retail: de eindsprint naar een goede jaarafsluiting. Maar een goede retailer wacht natuurlijk niet op de eindsprint; die wil altijd up to date zijn. Met de kassa software retail oplossingen van Vendit, kan dat. Jaarafsluiting? Tussentijdse inventarisatie? Voorraadcontrole? Met het Vendit Systeem checkt u in een handomdraai hoe de winkel ervoor staat. Zodat u snel kunt bijsturen als het nodig is, het hele jaar door.
Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Maak kennis met een deel van onze retail klanten