Samenwerking Camping Corfwater, Twinfield en Vendit

Samenwerken, cloud, best-of-breed, innovatie, groei en connectiviteit. Dit zijn slechts een paar kernwaarden van de samenwerking van Vendit en Twinfield. Vendit is altijd op zoek naar de juiste partners waarmee oplossingen worden gecreëerd die klanten helpen met het bereiken van hun doelstellingen. Twinfield heeft precies hetzelfde doel.

Er is een directe koppeling beschikbaar, waar het online boekhoudprogramma Twinfield en winkelmanagementsysteem direct met elkaar communiceren. Deze koppeling zorgt ervoor dat de financiële administratie omtrent het kas- en verkoopboek volledig automatisch en real-time wordt bijgewerkt in Twinfield en andersom ook in het Poin of Sale systeem. Hierdoor is er sprake van een unieke geïntegreerde koppeling tussen beiden programma’s.

campingEen gezamenlijke klant aan het woord: Camping Corfwater

Sinds dit jaar werkt het team van Camping Corfwater in Petten met het winkelautomatiseringssysteem van Vendit. Camping Corfwater behoort tevens tot de klanten die gebruik maken van de volledig geïntegreerde koppeling met het boekhoudpakket Twinfield.

Introductie

Camping Corfwater bestaat al meer dan 30 jaar als camping. Sinds 2015 is Camping Corfwater in handen van een investeringsmaatschappij waar nog 23 andere BV’s, in dezelfde branche, onder vallen. Mooie ontwikkelplannen liggen ondertussen klaar voor Camping Corfwater: binnen een periode van één tot vijf jaar zal deze camping worden voorzien van prachtige vakantiehuizen die luxe, rust en ruimte uitstralen.

Camping Corfwater is rond de overname volledige geïnspecteerd en automatisering was hierin zeker een groot verbeterpunt aangezien zeer verouderde kassa’s de toonbank sierden. Phidra Accountants & Adviseurs verzorgt de volledige administratie voor de holding, waar Camping Corfwater in de nieuwe situatie ook onder komt te vallen. Dit accountantsbureau werkt nauw samen met Twinfield, waardoor een koppeling met dit pakket als eis werd gesteld voor het nieuwe automatiseringspakket. Aangezien Vendit een preferred supplier is van Twinfield, was de keuze al snel gemaakt. Het winkelautomatiseringssysteem VMSII wordt nu sinds een paar maanden ingezet bij boekingen, fietsverhuur en bij de campingwinkel in Petten.

Tristan Brinkhuis, directeur FC-IT en verantwoordelijk voor de ICT binnen de holding en voor Camping Corfwater licht zijn keuze voor Vendit toe: “De Twinfield koppeling was een vereiste. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat het nieuwe systeem eenvoudig in het gebruik is. Fouten moeten worden geminimaliseerd en het systeem moet ‘hufterproof’ zijn. Vendit kon ons op alle vlakken voorzien. Na oplevering ontvingen we, zoals verwacht, netjes alle rapportages. Ondanks de lastige implementatie omgeving is het Vendit gelukt om de installatie prettig te laten verlopen en zonder fouten op te leveren.”

Ook de accountant

“Ook de accountant is zeer tevreden met de keuze. Met volledige toegang tot het systeem is het voor de betreffende medewerkers snel schakelen. Waardoor het voor alle partijen erg prettig werken is. Er zijn geen extra handelingen meer nodig, want de financiële administratie wordt volledig automatisch en real-time bijgewerkt in Twinfield en in het Vendit Systeem. Deze geïntegreerde koppeling, in het al reeds eenvoudige en volledige systeem, is voor ons allen echt een uitkomst.” aldus Tristan.

‘Samen ondernemen! Dat streven wij na, bij Wolters Kluwer Tax en Accounting, met onze partners en met Twinfield online boekhouden als belangrijke schakel tussen de samenwerking met accountants en softwarepartners. De samenwerking met Vendit, Phidra Accountants & Adviseurs én Wolters Kluwer ontzorgt Camping Corfwater met de dagelijkse gang van zaken. En dat is het waar het uiteindelijk om draait.’ zegt Fred Wevers, Partnermanager bij Wolters Kluwer Tax en Accounting

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!