Samenwerking met belangenorganisatie Vereniging Gebra

Vereniging Gebra

Vendit is sinds 1 oktober jl. partner van Gebra. Vereniging Gebra is de belangenorganisatie voor ondernemers in de gemengde branche en speelgoedbranche met ruim 2000 (winkel)vestigingen, maar ook ondernemers uit andere branches kunnen zich aansluiten.

Platform Artikelbeheer 

Het Platform Artikelbeheer is een centrale database waar leveranciers volgens de vastgestelde branchestandaard artikelgegevens plaatsen. Per artikel kan de leverancier ruim vijftig specificaties opgeven, waaronder het merk, de EAN-code, maar ook het gewicht en/of een foto van het artikel. Dat laatste is vooral voor online verkoop van belang. Het platform valideert (controleert), centraliseert (alle data op één plaats) en autoriseert (wie mag wat ontvangen) de artikeldata, zodat de kwaliteit en de uniformiteit voor de detaillist zijn gewaarborgd.

“Wij bieden onze leden een aantal opties op het vlak van winkelautomatisering. Vendit, met haar winkelmanagementsysteem, is recentelijk toegevoegd aan deze lijst. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen voor de retail, groothandel, franchiseorganisaties en webshops in Nederland. Kassakoppelingen zijn een belangrijke mijlpaal voor het Platform Artikelbeheer omdat het belang van gestandaardiseerd artikelbeheer eindelijk goed inzichtelijk gemaakt kan worden. Met veel branche-gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst voor het Platform Artikelbeheer!” aldus Fleur de Best, adjunct-directeur bij Gebra.

Klaas Tegel van Tegel Kookwinkel in Beverwijk, lid van Gebra en Vendit-gebruiker: “Wij juichen de samenwerking van harte toe! Dit is mede de reden dat wij kiezen voor de e-commerce oplossing van Vendit. Alle benodigde artikelgegevens kunnen wij door de koppeling met het Platform Artikelbeheer eenvoudig tonen in onze webshop. Het is duidelijk dat wij het volste vertrouwen hebben in deze samenwerking!”

De Vendit-Gebra koppeling wordt kosteloos beschikbaar gesteld. 

Over Gebra

Gebra heeft geen winstoogmerk en kan daardoor onafhankelijk optreden. Lid van Gebra zijn ruim 2000 winkels met huishoudelijke artikelen, glas, porselein en aardewerk, (luxe-) cadeau- en trendartikelen zoals woonaccessoires, koffie & thee in combinatie met accessoires en foodartikelen in geschenkverpakking, kookartikelen, souvenirs, speelgoed, feest- en hobbyartikelen, kaarsen, lijsten, (wens)kaarten, posters, of kunstvoorwerpen.

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!