[rev_slider_vc alias=”winkel”]

Zoekresultaten

Over Vendit

Vendit bestaat al ruim 30 jaar en heeft ondertussen meer dan 10.000 gebruikers, verdeeld over 40 verschillende branches.
Wij begrijpen dat elke branche een ander systeemwijze vereist. Wij hebben dan ook één efficiënt artikelbeheer systeem ontwikkeld dat bruikbaar is in diverse branches. Daarnaast bieden wij u  extra toepassingen en modules aan om uw artikelbeheer systeem geheel van uw wensen te voorzien. Het Vendit team, welke bestaat uit 45 medewerkers, zijn elke dag bezig met het verbeteren van onze service en kwaliteit. Wanneer u een samenwerking met ons aangaat krijgt u niet alleen een Vendit artikelbeheer systeem op maat, maar ook een directe koppeling met boekhoudpakketten en bekende leveranciers. Bovendien komen wij bij u op locatie voor het installeren van het systeem en het geven van een toepassings training.

Wilt u graag extra training? Dan kunt u bij de Vendit Academy terecht voor verschillende trainingen. Training is immers kennis en kennis is macht!

Onze missie: ‘Wij houden onze kennis op een optimaal niveau waardoor onze relaties continue profiteren van de meest moderne Vendit software. Met onze hoogwaardige producten willen wij de meest toonaangevende producent in de retail zijn’.

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu