Vendit Winkelautomatisering Kassasysteem

Zoekresultaten

Over Vendit

Vendit bestaat al ruim 30 jaar en heeft ondertussen meer dan 10.000 gebruikers, verdeeld over 40 verschillende branches.
Wij begrijpen dat elke branche een ander systeemwijze vereist. Wij hebben dan ook één efficiënt artikelbeheer systeem ontwikkeld dat bruikbaar is in diverse branches. Daarnaast bieden wij u  extra toepassingen en modules aan om uw artikelbeheer systeem geheel van uw wensen te voorzien. Het Vendit team, welke bestaat uit 45 medewerkers, zijn elke dag bezig met het verbeteren van onze service en kwaliteit. Wanneer u een samenwerking met ons aangaat krijgt u niet alleen een Vendit artikelbeheer systeem op maat, maar ook een directe koppeling met boekhoudpakketten en bekende leveranciers. Bovendien komen wij bij u op locatie voor het installeren van het systeem en het geven van een toepassings training.

Wilt u graag extra training? Dan kunt u bij de Vendit Academy terecht voor verschillende trainingen. Training is immers kennis en kennis is macht!

Onze missie: ‘Wij houden onze kennis op een optimaal niveau waardoor onze relaties continue profiteren van de meest moderne Vendit software. Met onze hoogwaardige producten willen wij de meest toonaangevende producent in de retail zijn’.

ONZE KLANTEN :

Van Hilten Ouddorp Webshop samen met Vendit Systeem

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Inekes Mode Vendit Automatisering Kassasysteem

“We werken met maandcollecties, er komen iedere maand nieuwe artikelen!”

Little Wannahaves Home

“Ik heb altijd actueel inzicht in mijn voorraad. Dat is toch ideaal”

Its A Present Winkel Vendit Systeem

‘We wilden niet verder zonder data van doorverkooplijsten, marges en (actie)groepen’

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu