Software detailhandel Vendit

Omdat de vraag naar winkelautomatisering in de afgelopen jaren ontzettend is gegroeid, is een alles-in-één software kassasysteem detailhandel steeds belangrijker geworden. Waar een kassasysteem vroeger simpelweg gebruikt werd voor het afrekenen van producten, is de software van nu veel meer dan dat. Het kassasysteem van Vendit neemt veel dagelijkse taken van de ondernemer over. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen, zonder extra tijd te investeren. Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Voorraad detailhandel

Voorraadverschillen ontstaan simpelweg door derving, maar ook doordat er regelmatig een product op een ander artikel afgeboekt of gecrediteerd wordt. Zo heeft de software detailhandel oplossing van Vendit een draadloze scanner module ontwikkelt waarmee de (winkel)voorraad snel een eenvoudig in kaart gebracht kan worden. De scanner onthoudt alle gescande barcodes en ingevoerde aantallen, waardoor het inventariseren van winkel, magazijn of afdeling een fluitje van een cent wordt.

Wanneer u kiest voor de software detailhandel oplossing van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Vendit actief in detailhandel

De Vendit software detailhandel zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie pakketten (POS/Premium/Enterprise). Mochten uw wensen veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere pakketten. Daarnaast biedt Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met ons kassasysteem krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten.

Heeft u behoefte aan meer informatie en training? Dan kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy of deelnemen aan één van onze workshops.

Bij Vendit zorgen wij ervoor dat onze service verder gaat dan enkel het leveren van het software kassasysteem detailhandel. Wilt u weten wat het Vendit kassasysteem specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op via 010-4424420 of sales@vendit.nl. Wij geven u een geheel vrijblijvende interactieve demonstratie van de flexibiliteit en de vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Waarom Vendit?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contacformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten