Succesvol online ondernemen doet u met Vendit

Succesvolle webshop starten

Inmiddels doen ruim 80% van de consumenten jaarlijks meerdere aankopen online. Een goed vindbare webshop zorgt voor meer omzet en bovendien voor meer traffic naar de fysieke winkel. Vendit biedt u een totaaloplossing, waaronder de webshop, orderverwerking, voorraadbeheer, marketing- en rapportagetools, support en hosting. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt.  De Vendit webshops zijn zowel geschikt voor een PC, tablet als mobiel.

Eenvoudig online ondernemen met Vendit voorraadbeheer voor webshop

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn.  De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.