Tailwind CSS Front-end developer

Wil jij werken bij een van de retail automatiseerders van Nederland, waar naast het ontwikkelen van innovatieve en professionele software ook een informele werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan? Wil jij aan de wieg staan van een compleet nieuwe webapplicatie bij een bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is en waar jouw talent echt tot zijn recht komt? Dan is dit jouw kans!

Sinds 1986 ontwikkeld Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke software voor zowel kleine als grote retailers, groothandelsbedrijven en franchise-/inkooporganisaties. Vendit kenmerkt zich door de informele sfeer, collegialiteit, klantgerichtheid en het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen.

De Vendit software is het kloppend hart van een winkel/groothandel en regelt alle processen die te maken hebben met verkoop, inkoop, omni-channel/webshops/e-commerce, logistiek, voorraadbeheer, boekhouding, reporting/dashboarding en nog veel meer. Middels API’s en Azure Service Bus worden real-time koppelingen gemaakt met diverse externe partijen zoals boekhoudprogramma’s, leveranciers, webshops en verzekeringsmaatschappijen.

Het is jouw taak om samen met je team dit Vendit platform te voorzien van een compleet nieuwe front-end middels moderne technieken zoals Tailwind CSS, Vannila JavaScript + Alpine.js en dit platform verder uit te bouwen met allerlei nieuwe functionaliteiten, waarbij stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en de beleving van de eindgebruiker centraal staan.

Kortom: wij hebben een mooie uitdaging voor een Front-end developer als jij klaarliggen, bij een professioneel en gezond bedrijf.

Jouw profiel:

  • Minimaal HBO Werk- en/of denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring met webbased front-end development
  • Je hebt ruime ervaring met Tailwind CSS, Vanilla JavaScript en Alpine.js
  • Je hebt ruime ervaring met webservices/api’s
  • Je hebt ervaring met UI/UX design
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook werken in teamverband
  • Goede mondelingen/schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels
  • Woonachtig in de regio Rijnmond / Rotterdam

Denk je dat bovenstaande functie jou op het lijf geschreven is?

Stuur je motivatie en uitgebreide CV naar pz@vendit.nl. Voor inlichtingen tijdens kantooruren kun je bellen met Vendit BV, afdeling personeelszaken: 010 – 442 4420.

In verband met Covid-19

Vendit hanteert en ziet toe op naleving van de regelgeving en adviezen die door het RIVM worden voorgeschreven. Alle persoonlijke gesprekken vinden in een veilige omgeving plaats en ook is er meer dan voldoende afstand tussen de werkplekken. Zo werken er volgens een strikte agenda per toerbeurt collega’s op kantoor en thuis.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.