Van Delft Beveiligingen vertrouwd met het Vendit Systeem

Wie heeft het niet meegemaakt? De deur waait dicht, de huissleutel breekt af of is juist nergens meer te vinden. Van Delft Beveiligingen kijkt nergens meer van op. Met 14 monteurs op de weg, een winkel in Vlaardingen en groothandel in Capelle aan de IJssel is Van Delft een bekende partij in Rotterdam en omgeving.

Van Delft Beveiligingen is veertien jaar geleden opgestart door de heer van Delft. Wat begonnen is als eenmanszaak met een 24-uurs slotenmaker service in de regio Rotterdam-Den Haag, is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste slotenmaker servicebedrijven van Nederland.

Import

Eigenaar en oprichter van Van Delft Beveiligingen is op en top ondernemer. In de afgelopen jaren heeft hij flink aan de weg getimmerd. Zo heeft hij de Nederlandse markt toegankelijker gemaakt met import uit het buitenland. Van Delft licht toe: “De inkoop van materialen was vijftien jaar geleden niet eenvoudig. Rechtstreeks bestellen bij de leverancier was erg lastig. Om die reden ben ik met wat research, een zak geld en een bodyguard afgereisd naar de Oostblok landen. Zo heb ik vrij snel een handel op kunnen zetten in Polen, waardoor wij onder andere een eigen cilindermerk (Harko) konden gaan leveren. Tot vandaag de dag leveren wij dit merk exclusief in onze groothandel en winkels. Naast dit cilindermerk importeren wij verschillende aanverwante producten voor de verkoop in onze winkel en groothandel. Tevens werken we niet enkel samen met particuliere en zakelijke klanten, maar ook met woningbouwverenigingen, deurwaarders en de politie. Dit zorgt ervoor dat Van Delft ondertussen is uitgegroeid tot een bedrijf van 23 medewerkers.”

Vertrouwen is zeer belangrijk

“Er is veel criminaliteit in deze branche. Zodoende werken we continue aan het opbouwen van vertrouwen bij de klant. Onze monteurs rijden in herkenbare auto’s en het feit dat we ook daadwerkelijke winkels hebben geeft een vertrouwd gevoel. In de winkel worden bezoekers uiteraard netjes geholpen en door het gebruik van het Vendit Systeem stralen we nog meer professionaliteit uit. Klanten registreren we in het systeem en er wordt altijd een nette kassabon meegegeven. Waar wij voorheen druk handgeschreven bonnetjes meegaven, hebben we het afgelopen jaar een grote automatiseringsslag kunnen maken. Aankomende jaren gaan we focussen op meerdere vestigingen in het land. Vendit kan ons op filiaalniveau goed ondersteunen met data verstrekking. Hierdoor zijn we klaargestoomd voor groei.” aldus Van Delft Beveiligingen.

Van Delft Beveiligingen

Kompasstraat 28
2901 AM Capelle a/d IJssel

www.vandelftslotenmaker.nl