Vendit is preferred supplier voor Anwr-Garant

Brancheorganisatie Anwr-Garant en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid. Dit betekent dat Vendit door Anwr-Garant is aangesteld tot vaste automatiseringspartner voor al haar leden.

Automatiseringspalet

“Wij bieden onze leden een divers aantal opties op het vlak van winkelautomatisering. Vendit, met haar winkelmanagementsysteem, is recentelijk toegevoegd aan deze lijst van preferred suppliers. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen. Met veel mode- en schoenvakhandel gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst op deze lijst!” aldus Martin Tiemessen, Retail & Project Manager bij Anwr-Garant.

Ledenvoordeel 

Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit licht toe: “Ik ben van mening dat retailers veelal te weinig uit hun kassasysteem halen. Dat Anwr-Garant zich inzet voor het automatiseringspalet is een zeer goede ontwikkeling. Retailers kunnen namelijk vrij veel tijd besparen door het kassasysteem goed te gebruiken. Met een goed boekhoudprogramma en een voorraadmodule is er een betere grip op wat er in en uitgaat, zowel in aantallen als in liquiditeit. Het voeren van een consequent artikelbeleid en op de juiste wijze registreren, is de eerste winst. Allerlei rapportages en statistische mogelijkheden geven een accuraat inzicht in de voorraad, omzetsnelheid en rentabiliteit. Hierdoor kan men tendensen herkennen, bijsturen en grip op de voorraad houden.”

‘Wij zijn trots op de samenwerking met Anwr-Garant. Leden kunnen tegen speciale voorwaarden gebruik maken van het winkelmanagementsysteem van Vendit. Eenvoud, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid staat bij Vendit centraal. Vendit benadrukt dat winkelautomatisering helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn!’ aldus Eric van Jarwaarde.

Over

Anwr-Garant biedt detaillisten onder andere marketingadvies, seminars en scholingen, interieurconcepten, afrekensystemen, die leiden tot een betere omzet.  Als grootste Europese centrale betalingsorganisatie voor de (gespecialiseerde) schoenvakhandel geldt Anwr-Garant als autoriteit binnen de schoenenbranche. Het lidmaatschap betekent voor de detaillist een belangrijk kwaliteitskeurmerk. Naast een uitgebreide financiële beoordeling wordt elke detaillist getoetst op ondernemerscapaciteiten en ervaring.

Kijk voor meer informatie over Anwr-Garant op www.anwr-garant.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!