Vendit reikt prijzen uit op het World Port Tournament

World Port Tournament samen met Vendit AutomatiseringNa een fantastische week World Port Tournament Baseball (1 juli t/m 9 juli 2017) heeft Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit, prijzen uitgereikt aan de nummer 2 Japan en een speciale individuele prijs voor de Homerun King! De individuele prijs is gewonnen door Chen Yi Huang van Chinese Taipei!

Chinese Taipei (Taiwan) is winnaar geworden van het World Port Tournament. In 2011 hadden de Taiwanese honkballers in de finale een verlenging nodig tegen Cuba, vandaag viel in Rotterdam de beslissing in de eindstrijd tegen Japan opnieuw na extra innings. Voor de nationale ploeg van Japan is de tweede plaats het beste resultaat ooit op het WPT. In eerdere edities (2007, 2009 en 2015) eindigde Japan eenmaal op de vijfde en tweemaal op de vierde plaats. De selectie met honkballers van de Taiwanese teams werd vandaag in het Neptunus Familiestadion voor de tweede keer met een overwinning in de verlenging winnaar.

Als sponsor van het toernooi heeft Vendit zo’n 200 gasten kunnen ontvangen in onze VIP loge. Helaas is Nederland dit jaar niet in de prijzen gevallen.

Team Kingdom of The Netherlands is vierde geworden op het WPT 2017.

Bekijk de site: www.worldporttournament.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!