Bezoek Vendit tijdens het B2B Festival 2024

Bezoek Vendit tijdens het B2B Festival 2024 (stand E13)

Vendit is erbij! Tijdens het B2B Festival in de Brabanthallen van Den Bosch presenteert Vendit haar automatiseringsoplossingen aan de branche. We zijn te vinden op stand E13 op zondag 25 februari en maandag 26 februari.

Regeren is vooruitzien, luidt een bekend Nederlands gezegde. Zeker in deze tijden geldt dat meer dan ooit, want wie nu een afwachtende houding aanneemt dreigt achterop te raken. Daarom is een contactmoment tussen vakhandel en industrie in het voorjaar ongelooflijk relevant. Luisterend naar, en geïnspireerd door, signalen uit de markt is daarom het initiatief genomen om het B2B FESTIVAL te organiseren, met als insteek op een laagdrempelige wijze en in een ongedwongen festivalsfeer het nuttige met het aangename te combineren.

Fabrikanten en importeurs krijgen alle ruimte om zich te presenteren naar de Nederlandse en Belgische vakhandel, die bijzonder gastvrij ontvangen zal worden. De zondag zal afgesloten worden met een muzikaal ondersteund Happy Hour XXL, waar vanaf 17:00 uur informeel nog gezellig geborreld kan worden onder het genot van Drinks & Bites.