Vendit kassasysteem voor de branche: Tweewieler

Vendit heeft met veel aandacht en zorg de werkwijze in het Vendit kassasysteem voor fietsenwinkels gelijk getrokken aan de werkwijze van ondernemers uit de tweewielerbranche.

Met behulp van onder andere de reparatiemodule kunt u al uw reparaties snel en efficiënt verwerken in het Vendit Systeem. Hierin kunt u de BOVAG tarievenlijst, in combinatie met een grafische planning, gebruiken om iedere monteur apart in te plannen. Aan de hand van deze tarievenlijst kan de benodigde tijd voor een reparatie worden weergegeven, zodat u nooit meer te weinig in rekening brengt. Vendit werkt samen met alle bekende leveranciers in de rijwielbranche. Alle fabrikanten en grossiers, die landelijk werken zijn met het Vendit kassasysteem gekoppeld. Zo zijn uw artikelen dagelijks actueel en kunt u ook direct vanuit het winkelautomatisering systeem bestellen, in de voorraad van de leverancier kijken en goederen elektronisch binnenboeken inclusief frame- en DPC nummers.

Leveranciersdata

Vendit werkt samen met diverse leveranciers, waardoor het voor uw branche eenvoudig is een leveranciersdata/artikelbestanden te importeren. Bekijk direct welke partners met Vendit samenwerken in uw branche!

meer dan

12.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

99

euro per maand

Dirk Boshuis

“In onze zoektocht naar een goed voorraadbeheer- en afrekensysteem kwamen we al snel bij Vendit terecht. Het winkelmanagementsysteem van Vendit bood de mogelijkheid om alle bedrijfsonderdelen, waaronder verkoop, werkplaats, inkoop en administratie, in één keer te automatiseren. Sinds de installatie geven wij nog enkel keurige en overzichtelijke nota’s en service certificaten aan onze klanten. De tijd van handgeschreven bonnetjes is voorbij! Wij zijn erg te spreken over het gehele traject van advies, implementatie en nazorg. En als er dan toch iets is, dan heeft de helpdesk het binnen ‘no time’ verholpen.”

Dirk Boshuis directeur van Profile Smeeing

Daarnaast bevat het Vendit Systeem voor de tweewieler branche de volgende functies:

 • Werkplaats- en reparatiemodule
  inclusief een BOVAG werkzaamhedenlijst
 • Uitgebreide grafische werkplaatsplanning voor reparaties en rijklaar maken
 • Order aanmaken voor het rijklaar maken van een fiets in de werkplaats
 • SMS module waarbij tijd kan worden bespaard door het versturen van een SMS als een bestelling binnen of een reparatie gereed is
 • Koppeling om direct online bij onder andere ENRA, ANWB, Orion, Tomo, Callant, Safebike en/of Kingpolis een verzekering af te sluiten.
 • Koppeling DST
 • Koppeling met alle contractleveranciers van Dynamo Retail Group
 • Koppeling FietsDigitaal
 • Koppeling FietsMobile
 • Complete rijwiel artikeldatabase, door middel van online bestanden van alle bekende leveranciers
 • Loyaliteitsmodule mogelijk, inclusief klantenpas en/of keytag / sleutelhanger leverbaar
 • Maten- en kleurentabel voor kleding en schoenen
 • Management-, omzet- en doorverkoop rapportages
 • Tijdregistratie medewerkers
 • Klantorders en reserveringen
 • Koppeling met alle bekende boekhoudpakketten, waaronder Twinfield en Exact
Meer branchegenoten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rijwielzaak?
Vraag geheel vrijblijvend een online demo aan!

Waarom Vendit?

1. Complete kassasysteem voor fietsenwinkel

Optimaliseer uw verkoopproces met de geavanceerde kassasoftware van Vendit. Snel, betrouwbaar en gemakkelijk te integreren. Vereenvoudig transacties en behoud overzicht met intuïtieve functionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de tweewielerbranche.

2. Werkplaats functionaliteiten

Beheer reparaties eenvoudig en efficiënt. Houd de voortgang bij, stroomlijn communicatie met klanten en zorg voor een vlotte afhandeling van reparatieverzoeken. Met Vendit heeft u volledige controle over het reparatieproces.

Online werkplaatsplanner
Geen getelefoneer of e-mailen meer, maar rechtstreeks via uw eigen website een werkplaatsafspraak aanvragen. Deze handige App is in samenwerking met Plan-It Online vervaardigd en naadloos geïntegreerd in het Vendit systeem. Zo berekent en toont deze Plan App, per dag de beschikbare tijd van uw werkplaats om de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn.

3. Uitgebreide en betrouwbare rapportages

Bekijk in één overzichtelijk dashboard uw omzet, marge, korting, aantal transacties, aantal verkocht, gemiddelde transactiewaarde, gemiddeld aantal producten per transactie en vergelijk deze real-time met een voorgaande periode, zodat je gelijk weet waar u met uw organisatie staat.

4. Webshop integratie

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn. De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

5. Leveranciers koppelingen

Artikelbestanden van leveranciers kunnen eenvoudig worden ingelezen. Er zijn diverse koppelingen voor automatisch verwerken van artikelbestanden, elektronisch bestellen en indien gewenst ook voor het geautomatiseerd uitwisselen van verkoop- en voorraadgegevens.