Onze automatiseringsoplossingen

Fashion Amsterdam Vendit Automatisering 2021

Vanuit één systeem altijd overzicht en inzicht in uw bedrijf

Installatie en training bij u op locatie. Extra training in Vendit Academy

Complete software met extra modules specifiek voor uw branche

E-commerce: succesvol ondernemen offline en online!

Automatiseringsoplossingen

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk en compleet systeem voor de automatisering van uw winkel(bedrijf), groothandel of Retail Service Organisatie? Een kassasysteem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele bedrijf? Dan is het Vendit Systeem precies wat u zoekt! Met behulp van onze automatiseringoplossingen kunt u succesvoller en rendabeler ondernemen. Offline én online!
Vendit voor al uw automatiseringsoplossingen

Oplossingen voor succesvol ondernemen

Vendit levert u meer dan een doorsnee oplossing. De informatie die u verkrijgt uit het Vendit Systeem kunt u gericht inzetten om uw omzet te verhogen. Een kassasysteem waarmee u de dagelijkse processen in uw bedrijf beheerst en informatie genereert waar u als ondernemer iets mee kan. U weet precies welke artikelgroepen goed verkopen en welke niet, wie uw klanten zijn en hoe u ze kunt bereiken. Kortom: met behulp van onze automatiseringsoplossingen kunt u succesvoller en rendabeler ondernemen! En wilt u ook eenvoudig online ondernemen door een koppeling met uw webshop? Dan regelt Vendit dat ook voor u. Alles overzichtelijk in één systeem.

Vendit voor al uw automatiseringsoplossingen

Winkelautomatisering complex?
Vendit houdt het simpel!

De automatiseringssystemen van Vendit kenmerken zich door de gebruiksvriendelijkheid. Iedereen kan er mee werken! Onze consultants implementeren het Vendit Systeem bij u op locatie. Zij helpen u met de instellingen. Na de implementatie krijgt u een basistraining, waardoor u direct aan de slag kunt. Zo hoeft u nauwelijks zelf tijd te investeren om alles te regelen en onder de knie te krijgen. Vervolgens kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy.

Automatiseringsoplossingen voor iedere retailer in elke branche

Grote en kleine retailers, groothandelsbedrijven en franchise- en Retail Service Organisaties in tal van branches genieten met het Vendit systeem van een optimale automatisering. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Bekijk voor welke branches wij ons automatiseringssysteem specifiek hebben aangepast. En welke branchegenoten reeds gebruik maken van onze kassa software. Ruim 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches gingen u voor!

POS Systeem | Vendit Systeem

Complete automatisering van A to Z

Het Vendit Systeem is uiterst compleet en opgedeeld in zes onderdelen: verkoop, inkoop, logistiek, voorraad, statistiek en marketing. Deze onderdelen vormen één geheel en ondersteunen u optimaal in een efficiëntere en gezondere bedrijfsvoering. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij gecertificeerde koppelingen met onder andere Exact Online en Twinfield voor uw financiële administratie. Werkt u bijvoorbeeld in de woonbranche? Dan kunt u met een POS systeem van Vendit gemakkelijk eenmalige producten bij verschillende leveranciers bestellen. Door optimaal gebruik te maken van alle tools in het systeem, kunt u veel tijd besparen en uw omzet verhogen. De Vendit systemen blinken uit door hun eenvoud en helpen u met het nemen van de juiste beslissingen. En groeit uw onderneming? Dan groeit uw Vendit Systeem gewoon met u mee. Met verschillende aanvullende modules bent u verzekerd van winkelautomatisering op maat.

Vendit winkelmanagementsysteem

Interesse in onze oplossingen?

De Vendit automatiseringssystemen bevatten veel standaardfuncties waarmee u uw winkel(bedrijf) of groothandel optimaal automatiseert. Wij kunnen u echter ook aanvullende toepassingen en modules aanbieden waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw automatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl of vul het contactformulier in. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Meer informatie over de oplossingen van Vendit?

Menu