Samenwerken: Partners

Samen staan we sterk. Om die reden heeft Vendit diverse samenwerkingen met een diverse partners. Onderstaande partners versterken allen op hun eigen manier het gebruik van het Vendit Systeem. Zo werkt Vendit samen met Accountants, App-bouwers, Boekhoudsoftware, Betaalautomaten, Giftcard leveranciers, Hardware leveranciers, Retail Service Organisaties, Verzekering en Webshopbouwers. Zoekt u nog een specifieke koppeling of samenwerking? Neem dan contact op met Vendit.

Klik op het desbetreffende logo voor meer informatie over de samenwerking.


Accountants

Betaaloplossingen

Boekhoudsoftware

Giftcards

POS Hardware

Retail Service Organisaties

Verzekeringen

Webshop

Leveranciers artikeldata

Samen staan we sterk. Vendit begeleidt de retailer met een compleet pakket. Inmiddels is Vendit met haar softwaresysteem uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen.

Optimaal gebruik maken automatisering

“We bestaan alweer meer dan 35 jaar en we denken dat we met onze ervaring ook naast alleen de kassa een belangrijke rol kunnen spelen”, vertelt Vendit-directeur Eric van Jarwaarde. “We merken dat er binnen de keten veel wordt samengewerkt. Denk hierbij aan samenwerkingen met inkoopverenigingen. Hierbij kunnen wij informatie van een winkel doorsturen naar de hoofdorganisatie – uiteraard in overleg met de winkeleigenaar. De organisatie kan die informatie vervolgens analyseren en daar haar beleid op afstemmen.” Van Jarwaarde geeft aan dat Vendit niet alleen een gebruiksvriendelijk programma wil leveren, maar de ondernemer in het hele traject wil begeleiden. “We leveren niet alleen ons product af, maar zorgen ervoor dat retailers weten hoe ze zo’n programma optimaal kunnen gebruiken. Dat ze het programma echt voor hen laten werken en weten hoe ze de informatie over voorraden, omloopsnelheid en rendabiliteit kunnen gebruiken in hun onderneming. We willen de retailer bewust maken van hoe zijn winkel werkt.”