Keurmerk betrouwbaar afrekensysteem voor Vendit

Het Vendit Systeem draagt vanaf de start het keurmerk ‘Betrouwbaar Afrekensysteem’. Dit keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem, hetgeen misbruik voorkomt en u beschermt tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Een kassa met een keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Het biedt u zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Elke producent, leverancier of reseller van afrekensystemen kan zich aansluiten bij de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen. Deelnemers aan de stichting kunnen een keurmerk aanvragen op hun afrekensystemen. Het Keurmerk mag enkel gevoerd worden door deelnemers die succesvol een self-assessment en de toetsing daarvan door de Stichting succesvol hebben voltooid. Vendit heeft deze toetsing behaald en is daarmee een deelnemer van de stichting en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Waarom kiezen voor een kassasysteem met dit keurmerk?

Het keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem. Deze techniek voorkomt misbruik en beschermt de retailer tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Dit keurmerk bevordert het vertrouwen van de bank, de financiële adviseur en de belastingdienst, dat het kassasysteem betrouwbare informatie levert. In het toezicht van de belastingdienst kan dit ook tijdwinst opleveren.

Maak kennis met een deel van onze klanten