Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem

Sport en Tweewieler Vendit Automatisering 2021

Gesloten systeem

Vertrouwen

Betrouwbaar

Tijdswinst

Keurmerk betrouwbaar afrekensysteem voor Vendit

Het Vendit Systeem draagt vanaf de start het keurmerk ‘Betrouwbaar Afrekensysteem’. Dit keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem, hetgeen misbruik voorkomt en u beschermt tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Een kassa met een keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Het biedt u zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Elke producent, leverancier of reseller van afrekensystemen kan zich aansluiten bij de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen. Deelnemers aan de stichting kunnen een keurmerk aanvragen op hun afrekensystemen. Het Keurmerk mag enkel gevoerd worden door deelnemers die succesvol een self-assessment en de toetsing daarvan door de Stichting succesvol hebben voltooid. Vendit heeft deze toetsing behaald en is daarmee een deelnemer van de stichting en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Waarom kiezen voor een kassasysteem met dit keurmerk?

Het keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem. Deze techniek voorkomt misbruik en beschermt de retailer tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Dit keurmerk bevordert het vertrouwen van de bank, de financiële adviseur en de belastingdienst, dat het kassasysteem betrouwbare informatie levert. In het toezicht van de belastingdienst kan dit ook tijdwinst opleveren.

Keurmerk betrouwbaar afrekensysteem

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Meer informatie over Vendit?

Menu