Webshop

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Om eenvoudig én succesvol online te ondernemen gebruikt u het Vendit kassasysteem in combinatie met onze webshop en e-commerce software. In no time zorgen wij samen met u dat uw webwinkel operationeel is. Én dat uw webshop gekoppeld is met uw Vendit Systeem. Eenvoudiger kan niet.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Eenvoudig online ondernemen met uw Vendit webshop

Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Dat bespaart u veel tijd. U heeft immers genoeg zaken om te regelen. Met de Vendit webwinkel en e-commerce software creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Vendit levert u één systeem dat continu voorziet in de juiste artikel- en voorraadinformatie. Uw product omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, filmpjes, beschikbaarheid/levertijd en verkoopprijzen altijd compleet en actueel in uw webshop. Door het bijhouden van uw artikelinformatie in één centraal systeem met uw voorraadadministratie, voorkomt u aankopen van artikelen die u niet meer op voorraad heeft. Ons systeem levert u: tevreden klanten, tijdsbesparing, actueel inzicht in uw voorraad en een webwinkel die altijd up-to-date is.

Bestaande of nieuwe webwinkel

Heeft u al een webshop (bijvoorbeeld Presta, Magento of Woocommerce)? Dan kunnen wij deze koppelen aan onze e-commerce module. Zo profiteert u toch van alle voordelen in één systeem. Heeft u nog geen webwinkel of wilt u een nieuwe professionele, moderne webshop? Dan leveren wij u een gepersonaliseerde webshop. De koppeling met het Vendit kassasysteem en de e-commerce module is volledig geïntegreerd. Dat geeft u een hoop inzicht en bespaart u veel tijd!

Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt. In het functionaliteiten overzicht kunt u overzichtelijk inzien welke functionaliteiten beschikbaar zijn.

Interesse in gepersonaliseerde Vendit webshop?

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? U kunt een gepersonaliseerde webshop inclusief e-commerce module, support, service en hosting tegen een laagdrempelig maandbedrag aanschaffen. Interesse? Neem dan contact op via 010 – 442 44 20 of via sales@vendit.nl of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw winkel(bedrijf).

Maak kennis met een deel van onze klanten