Algemeen Vendit Kassasysteem 2021

24/7 actuele voorraad- en artikelinformatie in uw webshop door één systeem

Gemak en eenvoud door geïntegreerde koppeling met uw Vendit systeem

Uw kernassortiment in uw fysieke winkel en uw complete aanbod in uw webwinkel

Meer klanten in uw fysieke winkel door vindbaarheid webshop

Webshop

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Om eenvoudig én succesvol online te ondernemen gebruikt u het Vendit kassasysteem in combinatie met onze webshop en e-commerce software. In no time zorgen wij samen met u dat uw webwinkel operationeel is. Én dat uw webshop gekoppeld is met uw Vendit Systeem. Eenvoudiger kan niet.

Vraag direct een online demo aan!

Eenvoudig online ondernemen met uw Vendit webshop

Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Dat bespaart u veel tijd. U heeft immers genoeg zaken om te regelen. Met de Vendit webwinkel en e-commerce software creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Vendit levert u één systeem dat continu voorziet in de juiste artikel- en voorraadinformatie. Uw productomschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, filmpjes, beschikbaarheid/levertijd en verkoopprijzen altijd compleet en actueel in uw webshop. Door het bijhouden van uw artikelinformatie in één centraal systeem met uw voorraadadministratie, voorkomt u aankopen van artikelen die u niet meer op voorraad heeft. Ons systeem levert u: tevreden klanten, tijdsbesparing, actueel inzicht in uw voorraad en een webwinkel die altijd up-to-date is.

Webshop referenties

Bestaande of nieuwe webwinkel

Heeft u al een webshop (bijvoorbeeld Presta, Magento of Woocommerce)? Dan kunnen wij deze koppelen aan onze e-commerce module. Zo profiteert u toch van alle voordelen in één systeem. Heeft u nog geen webwinkel of wilt u een nieuwe professionele, moderne webshop? Dan leveren wij u een gepersonaliseerde webshop. De koppeling met het Vendit kassasysteem en de e-commerce module is volledig geïntegreerd. Dat geeft u een hoop inzicht en bespaart u veel tijd!

Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt. In het functionaliteiten overzicht kunt u overzichtelijk inzien welke functionaliteiten beschikbaar zijn.

Bij Vendit kunt u ook terecht voor uw e-commerce en webshop
Webshop Klein Oostenrijk 2019 Vendit Point of Sale Software

Interesse in gepersonaliseerde Vendit webshop?

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? U kunt een gepersonaliseerde webshop inclusief e-commerce module, support, service en hosting tegen een laagdrempelig maandbedrag aanschaffen. Interesse? Neem dan contact op via 010 – 442 44 20 of via sales@vendit.nl of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw winkel(bedrijf).

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Meer informatie over Vendit e-commerce en webwinkel?

Menu