Webshop

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Om eenvoudig én succesvol online te ondernemen gebruikt u het Vendit kassasysteem in combinatie met onze webshop en e-commerce software. In no time zorgen wij samen met u dat uw webwinkel operationeel is. Én dat uw webshop gekoppeld is met uw Vendit Systeem. Eenvoudiger kan niet.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Eenvoudig online ondernemen met uw Vendit webshop

Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Dat bespaart u veel tijd. U heeft immers genoeg zaken om te regelen. Met de Vendit webwinkel en e-commerce software creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Vendit levert u één systeem dat continu voorziet in de juiste artikel- en voorraadinformatie. Uw product omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen, filmpjes, beschikbaarheid/levertijd en verkoopprijzen altijd compleet en actueel in uw webshop. Door het bijhouden van uw artikelinformatie in één centraal systeem met uw voorraadadministratie, voorkomt u aankopen van artikelen die u niet meer op voorraad heeft. Ons systeem levert u: tevreden klanten, tijdsbesparing, actueel inzicht in uw voorraad en een webwinkel die altijd up-to-date is.

Bestaande of nieuwe webwinkel

Heeft u al een webshop (bijvoorbeeld Presta, Magento of Woocommerce)? Dan kunnen wij deze koppelen aan onze e-commerce module. Zo profiteert u toch van alle voordelen in één systeem. Heeft u nog geen webwinkel of wilt u een nieuwe professionele, moderne webshop? Dan leveren wij u een gepersonaliseerde webshop. De koppeling met het Vendit kassasysteem en de e-commerce module is volledig geïntegreerd. Dat geeft u een hoop inzicht en bespaart u veel tijd!

Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt. In het functionaliteiten overzicht kunt u overzichtelijk inzien welke functionaliteiten beschikbaar zijn.

Offerte op maat?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bedrijf*
Ik ontvang graag een offerte op maat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in gepersonaliseerde Vendit webshop?

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? U kunt een gepersonaliseerde webshop inclusief e-commerce module, support, service en hosting tegen een laagdrempelig maandbedrag aanschaffen. Interesse? Neem dan contact op via 010 – 442 44 20 of via sales@vendit.nl of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw winkel(bedrijf).

Oplevering-Webshop-Antilope-Outdoor-Vendit-2022 sm

Tevreden klanten met aantoonbare resultaten

“Als je bedenkt dat we een jaar geleden nog werkten met doordrukvelletjes voor bestellingen? Het Vendit Systeem is geïnstalleerd en dat is een verademing. We kunnen niet meer bedenken hoe we het zonder hebben kunnen stellen. Ook mijn vader is als een kind zo blij, de administratie is nu teruggebracht tot 1/4e van het werk.”

— Lotte Scholten en Gilian Doornekamp, Mineralengroothandel de Kubus
Schilders groothandel TSM Coatings succesvol door hoge servicegraad

“Sinds de opening werken we met het automatiseringspakket Vendit. Dit voorraadsysteem is voor ons echt van groot belang. Soms denk je een product goed te verkopen, dan duik je in de cijfers en wordt het tegendeel bewezen. Wat ons opvalt is dat de ‘dining’ producten echt meevallen, dat hadden we niet verwacht.”

— Maureen Elferink en Remko van der Haar,
Woonwinkel Dining Giving and Living
Hopmans Fietsgigant is erg blij met het Vendit Systeem

“We hebben een vliegende start gehad. We hadden geen zandbak om in te spelen, we zijn letterlijk van de een op andere dag overgestapt met de webshop. Alle data uit de vorige webshop is rechtstreeks geïmporteerd in de nieuwe omgeving van Vendit en PrestaShop. Tevens zijn de gegevens van vervoerder en betaalprovider in één dag foutloos overgezet.”

— Bart Klaver en Joyce Schroeijers,
Hopmans Fietsgigant

Maak kennis met een deel van onze webshop klanten