Kassasysteem bij Vendit

Omdat de vraag naar winkelautomatisering in de afgelopen jaren ontzettend is gegroeid, is een alles-in-één kassasysteem steeds belangrijker geworden. Waar kassasystemen vroeger simpelweg gebruikt werden voor het afrekenen van producten, is een kassasysteem van nu veel meer dan dat. Het kassasysteem van Vendit neemt veel dagelijkse taken van de ondernemer over. Nog een groot voordeel; een kassasysteem kopen is verleden tijd. Wanneer u voor Vendit kiest gaat u een maandbedrag betalen waardoor u gebruik kan gaan maken van alle functionaliteiten van het kassasysteem. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen, zonder extra tijd te investeren.

Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vendit kassasysteem software

Het Vendit Systeem is geheel naar wens in te stellen en daardoor geschikt voor elke branche en organisatie. Het geeft u in alle gevallen actueel inzicht in uw activiteiten en bevat een koppeling naar het boekhoudsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld als filiaalbedrijf met onze software binnen één omgeving met verschillende vestigingen en/of een centraal magazijn werken. Tevens kunt u door middel van onze rapportages en dashboards direct zien wat er zich binnen uw organisatie afspeelt. Zo beschikt elke vestiging real-time over alle actuele gegevens zoals klanten, artikelen, voorraden en prijzen. Daarnaast is ons kassasysteem uitstekend geschikt voor groothandels, filiaalbedrijven en webshops.

Waar zoekt u naar?

Wanneer u kiest voor een kassasysteem van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

Grote en kleine retailers, groothandelsbedrijven en franchise organisaties in een tal van branches genieten met het Vendit kassasysteem van een optimale automatisering. Omdat iedere branche om andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in het Vendit Systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in diverse branches zoals: auto motive, boeken / tijdschriften, boten, caravan / outdoor, cadeau / geschenk, convenience stores, dieren speciaal zaken, doe-het-zelf, drogisterij / parfumerie, elektro (consumer electronics / huishoudelijk), fashion, food, groothandel, motoren, musea, muziek, onderwijsinstellingen, speelgoed, sport, telecom, tuincentra, tweewieler, warenhuizen, woninginrichting/decoratie, etc.

Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw (winkel)automatisering helemaal op maat te maken. Wij ontwikkelen onze oplossingen volledig zelf. Zodat wij onze automatiseringsoplossingen en POS systemen zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Een wijze keuze in kassasysteem software

Kassasysteem software zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie pakketten (POS / Premium / Enterprise). Mochten uw wensen veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere pakketten. Daarnaast biedt Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met ons kassasysteem krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten.

Kassasysteem winkel

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf.

Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten