Kassasysteem

Vendit Winkelautomatisering Kassasysteem
0
Meer dan 10.000 gebruikers
0
in meer dan 40 branches actief
0
jarig bestaan!
0
Vanaf 79 euro per maand

Kassasysteem bij Vendit

Omdat de vraag naar winkelautomatisering in de afgelopen jaren ontzettend is gegroeid, is een alles-in-één kassasysteem steeds belangrijker geworden. Waar een kassa vroeger simpelweg gebruikt werd voor het afrekenen van producten, is een kassasysteem van nu veel meer dan dat. Het kassasysteem van Vendit neemt veel dagelijkse taken van de ondernemer over. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw omzet verhogen, zonder extra tijd te investeren. Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Winkelautomatisering met het Vendit Kassasysteem

Het kassasysteem van Vendit is geheel naar wens in te stellen en daardoor geschikt voor elke branche en organisatie. Het kassasysteem geeft u in alle gevallen actueel inzicht in uw activiteiten en bevat een koppeling naar het boekhoudsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld als filiaalbedrijf met onze software binnen één omgeving met verschillende vestigingen en/of een centraal magazijn werken. Tevens kunt u door middel van onze rapportages en dashboards direct zien wat er zich binnen uw organisatie afspeelt. Zo beschikt elke vestiging real-time over alle actuele gegevens zoals klanten, artikelen, voorraden en prijzen. Daarnaast is ons kassasysteem, naast filiaalbedrijven, uitstekend geschikt voor groothandels en webshops.

Wanneer u kiest voor een kassasysteem van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Vendit?

Het Vendit kassasysteem zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie pakketten (POS/Premium/Enterprise). Mochten u wensen naderhand veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere pakketten. Daarnaast bieden wij bij Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met ons kassasysteem krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten van het Vendit kassasysteem. Heeft u behoefte aan meer informatie en training? Dan kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy of deelnemen aan één van onze workshops.

Bij Vendit zorgen wij ervoor dat onze service verder gaat dan enkel het leveren van het kassasysteem. Wilt u weten wat het Vendit kassasysteem specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op via 010-4424420 of sales@vendit.nl. Wij geven u een geheel vrijblijvende interactieve demonstratie van de flexibiliteit en de vele mogelijkheden van het Vendit kassasysteem.

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

POS Systeem | Vendit Systeem

ONZE KLANTEN :

Little Wannahaves Home

“Ik heb altijd actueel inzicht in mijn voorraad. Dat is toch ideaal”

Its A Present Winkel Vendit Systeem

‘We wilden niet verder zonder data van doorverkooplijsten, marges en (actie)groepen’

summerrain is gebruiker van vendit systeem

“We hebben een flinke professionaliseringsslag gemaakt”

Amifloor_Vendit_Kassasysteem_Home

“Met goede service en eerlijke adviezen de markt bedienen”

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu