Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Een kassa is om af te rekenen, een kassasysteem daarentegen doet veel meer dan dat. Een kassasysteem biedt ook klantgegevens, verkoopstatistieken en voorraadinformatie. Een kassasysteem is een kassa gecombineerd met krachtige marketingtools, een geïntegreerd CRM-systeem, uitgebreide voorraadbeheer mogelijkheden en bevat vele (management-) rapportages.

Een kassasysteem is geschikt voor een klein of groot winkelbedrijf, een filiaalbedrijf, webshop of een franchiseorganisatie. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen, biedt Vendit de volgende oplossingen: Point of Sale (POS), Premium of Enterprise.

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf, groothandel of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij een geschikt afrekensysteem. Wij bieden u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Een totaalpakket. Met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages.

Het Vendit kassasysteem kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud.

Het Vendit afrekensysteem bevat veel standaard functionaliteiten waarmee u uw winkel(bedrijf), groothandel of Retail Service Organisatie optimaal automatiseert. Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen, kunt u kiezen uit drie verschillende oplossingen: Point of Sale (POS), Premium of Enterprise.

Bekijk welk systeem met welke functionaliteiten het beste aansluit op uw wensen en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

De kosten voor de aanschaf van een kassasysteem kunnen erg variëren. Deze kosten zijn afhankelijk van de functies, programma’s en hardware die u wenst. Onze functionaliteiten bestaan uit drie pakketten, Point of Sale, Vendit Premium en Vendit Enterprise.

Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een kassasysteem kunt u contact met ons opnemen. Als u gaat werken met het kassasysteem van Vendit komt een consultant bij u langs om het systeem te installeren en in te richten. Ook krijgt u een management training zodat u het systeem beter leert begrijpen en toepassen.

Ja, meerdere keren per maand organiseren wij verschillende workshops voor retailers. De workshops hebben betrekking op winkelautomatisering of E-commerce.

Ja, naast kassasystemen kunnen wij ook de eventuele bijbehorende hardware leveren als een kassascherm, kassalade, een bonnenprinter etc. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zodra u contact met ons heeft opgenomen doen wij ons best zo snel mogelijk met u een afspraak in te plannen om het kassasysteem bij u te komen installeren. De levertijd is dus afhankelijk van de beschikbare data.

Heeft u nog vragen of opmerkingen met betrekking tot ons diensten en services. Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 010-4424420 of een mail te sturen naar info@vendit.nl

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten