Omnichannel

Algemeen Vendit Kassasysteem 2021

Altijd actuele voorraad- en artikelinformatie in uw webshop door één systeem

Gemak en eenvoud door geïntegreerde koppeling met uw Vendit systeem

Meer klanten door omnichannel: uw winkel als verlengstuk van uw webshop en andersom

In no-time een extra verkoopkanaal waardoor verhoging van uw omzet

Omnichannel E-commerce

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. De Vendit e-commerce software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare E-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

E-commerce Vendit Point of Sale Software
summerrain is gebruiker van vendit systeem

Tijdsbesparing en gemak door e-commerce

U heeft een webshop of u wilt een webshop opstarten. Dan weet u dat het vullen en bijwerken van uw webshop u, zonder e-commerce module, enorm veel tijd kost. Ook het 24/7 tonen van de actuele voorraad in uw webshop is haast onmogelijk zonder de juiste tools. Bovendien vergt het invoeren en verwerken van de weborders u ook de nodige inspanning. Dat alles kan véél eenvoudiger! Met de E-commerce oplossing van Vendit maken wij u het gemakkelijk. Alle artikelinformatie én de voorraad in uw webshop heeft u altijd actueel door de directe koppeling met het Vendit systeem. Tegelijkertijd zorgt de e-commerce module ervoor dat uw weborders direct in het Vendit systeem staan. Zo beschikt u over een webshop die continu up-to-date is en heeft u altijd actueel inzicht in uw voorraad. Volledig automatisch. Alles in één systeem.  Hoe gemakkelijk is dat!

Webshop referenties

Omnichannel zorgt voor meer klanten

Onze e-commerce webshops dragen bij aan een betere vindbaarheid van zowel uw online winkel als uw fysieke winkel. Dit levert u meer klanten op. Steeds meer klanten kopen online. Daarnaast oriënteren potentiële kopers zich steeds meer eerst online om uiteindelijk de aankoop in de fysieke winkel te doen. Uw winkel wordt een verlengstuk van uw webshop en andersom. Door deze omnichannel zorgt u voor een betere klantbeleving bij uw klanten. Uw fysieke winkel fungeert als showroom, afhaal- en servicepunt en voorziet uw klanten van persoonlijk advies. Door uw webshop zullen meer klanten naar uw winkel komen. Klanten hebben steeds minder tijd en verwachten altijd en overal te kunnen winkelen. Onafhankelijk van tijd, locatie en verkoopkanaal wil de klant uw (winkel)bedrijf makkelijk kunnen bereiken. Door de omnichannel ervaring en tools van Vendit stelt u uw klanten centraal. U geeft uw klanten een ideale winkelbeleving, zodat zij sneller een aankoop zullen doen. Omnichannel gaat dus verder dan de deur van de winkel of de online webshop.

Kassasysteem Caravan-Outdoor Vendit Point of Sale Software
summerrain is gebruiker van vendit systeem

Interesse in Vendit e-commerce?

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van onze webshops en e-commerce module. Bel 010 – 442 44 20, mail naar sales@vendit.nl of vul het contactformulier in.

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Meer informatie over Vendit e-commerce en webshop?

Menu