Extra modules: automatisering op maat!

Vendit, de totaaloplossing voor de groothandel, beheert artikelen, pakken, partijen en uw voorraad in verschillende opslagplaatsen en magazijnen. Deze groothandel software automatiseert uw aan- en verkoop en stroomlijnt verzendingen, transport en facturering. Kortom, hét pakket voor de groothandel sector.

Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, heeft Vendit de functionaliteiten in het groothandel softwarepakket aangepast aan de werkwijze van u! Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw bedrijf optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen.

Zo is de automatiseringsoplossing van Vendit volledig afgestemd op de wensen en eisen van uw bedrijf. Automatisering op maat. Als u op onderstaande modules klikt ziet u wat zij voor toegevoegde waarde voor uw automatisering kunnen hebben. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw automatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van onze automatiseringsoplossingen.