Uw eigen succesvolle webshop

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een succesvolle webshop starten doet u met de Vendit e-commerce oplossingen

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn.  De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Voorraadbeheer winkel

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Voorraadbeheer in uw winkel en uw webshop lopen op deze manier gesynchroniseerd. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

Een succesvolle webshop starten doet u met Vendit!

Eenvoudig online ondernemen met Vendit voorraadbeheer voor webshop

Inmiddels doen ruim 80% van de consumenten jaarlijks meerdere aankopen online. Een goed vindbare webshop zorgt voor meer omzet en bovendien voor meer traffic naar de fysieke winkel. Vendit biedt u een totaaloplossing, waaronder de webshop, orderverwerking, voorraadbeheer winkel, marketing- en rapportagetools, support en hosting. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt. De Vendit webshops zijn zowel geschikt voor een PC, tablet als mobiel.

Vraag geheel vrijblijvend een online demo aan!

Tijdsbesparing en gemak door e-commerce

U heeft een webshop of u wilt een webshop opstarten. Dan weet u dat het vullen en bijwerken van uw webshop u, zonder e-commerce module, enorm veel tijd kost. Ook het 24/7 tonen van de actuele voorraad in uw shop is haast onmogelijk zonder de juiste tools. Bovendien vergt het invoeren en verwerken van de weborders u ook de nodige inspanning. Dat alles kan véél eenvoudiger!

Voorraad shop en voorraadbeheer winkel

Met de e-commerce oplossing van Vendit maken wij u het gemakkelijk. Alle artikelinformatie én de voorraad in uw webshop heeft u altijd actueel door de directe koppeling met het Vendit Systeem. Tegelijkertijd zorgt de e-commerce module ervoor dat uw weborders direct in het Vendit Systeem staan. Zo beschikt u over een webshop die continu up-to-date is en heeft u altijd actueel inzicht in uw voorraad. Volledig automatisch. Alles in één systeem. Hoe gemakkelijk is dat!

Oplevering-Webshop-Hopmans-Vendit-2022

Meer klanten door omnichannel

Onze e-commerce webshops dragen bij aan een betere vindbaarheid van zowel uw online winkel als uw fysieke winkel. Dit levert u meer klanten op. Steeds meer klanten kopen online. Daarnaast oriënteren potentiële kopers zich steeds meer eerst online om uiteindelijk de aankoop in de fysieke winkel te doen. Uw winkel wordt een verlengstuk van uw webshop en andersom. Door deze omnichannel zorgt u voor een betere klantbeleving bij uw klanten. Uw fysieke winkel fungeert als showroom, afhaal- en servicepunt en voorziet uw klanten van persoonlijk advies. Door uw webshop zullen meer klanten naar uw winkel komen. Klanten hebben steeds minder tijd en verwachten altijd en overal te kunnen winkelen. Onafhankelijk van tijd, locatie en verkoopkanaal wil de klant uw (winkel)bedrijf makkelijk kunnen bereiken. Door de omnichannel ervaring en tools van Vendit stelt u uw klanten centraal. U geeft uw klanten een ideale winkelbeleving, zodat zij sneller een aankoop zullen doen. Omnichannel gaat dus verder dan de deur van de winkel of de online webshop.

Tevreden klanten met aantoonbare resultaten

Oplevering-Webshop-KookWinkel-De-Gruijter-Vendit-2022 sm

“Wij zijn afgelopen jaar overgestapt op het Vendit Systeem icm een e-commerce koppeling. Dit scheelt ons erg veel werk. Naast het feit dat we onze administratie met één druk op de knop inzichtelijk hebben, staat het ook nog eens direct online op onze webshop. “

— Tim van der Beek, Kookwinkel de Gruijter
Oplevering-Webshop-Antilope-Outdoor-Vendit-2022 sm

“We verkopen bijna 50% van onze omzet via één van onze vier webshops. Deze webshops zijn gekoppeld met het Vendit Systeem waardoor de voorraden altijd up-to-date zijn en de foutmarge op deze manier zo klein mogelijk is gemaakt.”

— Evert Vink, Antilope Outdoor
Oplevering-Webshop-Hopmans-Vendit-2022-272

“Alle data uit de vorige webshop is rechtstreeks geïmporteerd in de nieuwe omgeving van Vendit en PrestaShop. Tevens zijn de gegevens van vervoerder en betaalprovider in één dag foutloos overgezet.”

— Bart Klaver en Joyce Schroeijers,
Hopmans Fietsgigant

Interesse in Vendit e-commerce en webshop?

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van onze webshops en e-commerce module. Bel 010 – 442 44 20, mail naar sales@vendit.nl of vul het contactformulier in.

Maak kennis met een deel van onze klanten