marketplaces_nieuws

Bereik vergroten via marketplaces

Voor veel online consumenten zijn marketplaces, zoals Bol.com en Amazon, tegenwoordig duidelijk het voorkeurskanaal. De customer journey begint én eindigt steeds vaker op een online marketplace. Het verkopen via marketplaces…
Lees verder

Nieuw: Vendit betaallink module

Vendit maakt het betalen van uitgaande facturen nog eenvoudiger met de betaallinkmodule! Op deze manier maakt u het uw klant extra eenvoudig om het openstaande bedrag direct te betalen. Vendit biedt deze extra betaalmogelijkheid aan vanaf januari 2020.

Lees verder

Hoe belangrijk zijn reviews?

81 procent van de consumenten vertrouwt een online review evenveel als een persoonlijke aanbeveling. Uit onderzoeken blijkt niet alleen dat het vertrouwen in online reviews erg groot is, een ruime meerderheid van de klanten (77 procent volgens Business.com)…

Lees verder
Kringloopwinkel Gemini - Vendit - Automatisering - Nieuws

Ook Gemini kringloopwinkel kiest voor Vendit!

Gemini is niet alleen een kringloopwinkel maar veel meer. Met vier tot vijf woningontruimingen per week is er veel toevoer naar de winkel. Dit moet worden gecontroleerd, gecategoriseerd en worden geëtaleerd.

Lees verder
Ambifloor - Vendit - Automatisering - Nieuws

Veel meer dan vloeren bij Ambifloor

Met de verkoop van vloeren is Ambifloor in de loop van de jaren flink gegroeid. Gerwin van Vliet eigenaar en oprichter van Ambifloor is zeer betrokken bij de groei van zijn bedrijf. Hij is continue op zoek naar nieuwe samenwerkingen om het aanbod completer..

Lees verder

Wilt u geheel vrijblijvend een demonstratie en/of prijsopgave?

Menu