Yvan Van Bogaert van Dynamo Retail Group naar Vendit

Yvan Van Bogaert van Dynamo Retail Group naar Vendit

Per 1 december aanstaande zal Yvan Van Bogaert werkzaam zijn bij Vendit. Yvan begon in januari 2016 bij Dynamo Retail Groep als manager voor België. Hij kijkt met een goed gevoel terug op de voorbije periode, maar was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

Deze nieuwe uitdaging heeft hij bij Vendit gevonden. Yvan wordt binnen Vendit het aanspreekpunt voor de activiteiten in België en zal daarnaast actief op zoek gaan naar nieuwe klanten in zowel de fietsenbranche alsook in andere branches waarin Vendit actief is.

“We zijn verheugd met de komst van Yvan! Zijn jarenlange ervaring en zijn uitgebreide netwerk binnen de Belgische retail-sector maken hem van grote toegevoegde waarde voor Vendit. We kijken uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking” aldus Ruud Vissers, CEO van Vendit.

Dynamo Retail Group bedankt Yvan

Herman Bramer (CEO van Dynamo) bedankt Yvan voor zijn enorme inzet en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Dynamo in België de afgelopen 7 jaren en wenst hem veel succes in zijn nieuwe job bij Vendit! De komende tijd zal Sharon Vandromme bij Dynamo de coördinatie-rol voor België gaan vervullen in afwachting van een opvolger.