Ontzorgen en ondersteuning

Ruim 12.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken iedere dag gebruik van het Vendit winkelmanagement systeem. Wij automatiseren ieder bedrijf in zijn eigen tempo en denken servicegericht mee. Bij Vendit zijn klanten écht koning.

Over Vendit

Vendit ontzorgt en ondersteunt u op elk gebied van uw kassasysteem, winkelautomatisering en winkelmanagement. En dankzij onze e-commerce kennis en techniek, kunnen wij u ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem.

Vendit: meer dan 35 jaar ervaring in winkelautomatisering

Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Wij ontwikkelen onze winkelmanagement oplossingen volledig zelf. Met onze 45 betrokken collega’s werken wij iedere dag aan onze kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

meer dan

12.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

99

euro per maand

Klant is koning

Ruim 12.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken iedere dag gebruik van het Vendit winkelmanagement systeem. Wij automatiseren ieder bedrijf in zijn eigen tempo en denken servicegericht mee. Bij ons zijn onze klanten écht koning. Vendit is continu op zoek naar automatiseringsoplossingen, koppelingen en samenwerkingen om u de meest optimale en gebruiksvriendelijke winkelautomatisering te leveren. Én beste service. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van kassasystemen in de retail in Nederland en België.

Automatisering complex? Vendit houdt het simpel

Ons systeem voor winkelmanagement is zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan met ons kassasysteem werken. Onze consultants implementeren het Vendit Systeem bij u op locatie. Zij helpen u met de instellingen en hardware en geven u een basistraining. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe systeem. Wij bieden u een totaalpakket. Hierdoor kunnen wij u volledig ontzorgen en ondersteunen. Vendit verzorgt uw kassa, verkoop op naam, inkoop, voorraad, logistiek, CRM, marketing, management rapportages (dashboards en benchmarken), koppeling webshop, maken webshop, koppeling boekhouding, koppeling dashboards van derden, levering van alle hardware en we beschikken over een eigen datacenter. Zo hoeft u maar met één partij samen te werken voor uw volledige winkelautomatisering offline én online.

Vendit Academy voor uw educatie

Vendit besteedt veel aandacht aan kennisoverdracht. Naast de installatie en training bij u op locatie kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy. Bij de Vendit Academy brengen onze ervaren Vendit consultants u alle mogelijke kennis bij zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe kassasysteem. U leert niet alleen hoe het systeem werkt, maar ook hoe u de cijfers en statistieken toe kunt passen, hoe u marketingacties kunt inzetten, prijskaarten kunt maken enzovoort. Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en geschikt voor bestaande en nieuwe klanten, managers, monteurs, IT beheerders en verkooppersoneel. Wit u meer weten over wat goede winkelautomatisering voor u kan betekenen? Of wilt u een webshop starten, maar weet u niet goed hoe? Dan zijn de Vendit workshops een praktische aanvulling op uw oriëntatie. In onze workshops krijgt u inzicht in de mogelijkheden en voordelen van winkelautomatisering en online ondernemen.

Keurmerk betrouwbaar afrekensysteem

De Vendit kassa software draagt vanaf de start het keurmerk ‘Betrouwbaar Afrekensysteem’. Dit keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem, hetgeen misbruik voorkomt en u beschermt tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens. Een kassa met een keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Het biedt u zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

Onze missie
Wij willen de retailer en groothandel een kwalitatief hoogwaardig totaalpakket in winkelautomatisering aanbieden van zowel software en hardware als service en educatie. Dit totaalpakket moet voorzien in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften en tegelijkertijd stabiel, snel en eenvoudig in het gebruik zijn.

Onze visie
Wij houden onze kennis op een optimaal niveau waardoor onze relaties continue profiteren van de meest moderne Vendit software. Met onze hoogwaardige producten willen wij de meest toonaangevende producent in de retail zijn.

Maak kennis met een deel van onze klanten