POS kassasysteem

Sport en Tweewieler Vendit Automatisering 2021
0
Meer dan 10.000 gebruikers
0
in meer dan 40 branches actief
0
jarig bestaan!
0
Vanaf 79 euro per maand

POS kassasysteem: Wat is het?

Een POS, ook wel point of sale genoemd, betekent ‘de plek waar een aankoop plaatsvind’. Als je de term zo bekijkt, kan het dus verschillende betekenissen hebben (bijv. een winkel, marktplein, warenhuis). Echter, veel winkeliers zien dit anders, en zien een POS als de plek rondom een kassa. Door deze kijk van winkeliers wordt een POS soms ook wel een point of purchase genoemd.

Een POS kassasysteem daarentegen is het systeem of de software dat ondersteuning biedt bij onder andere de verkoop, het rapporteren, managen, analyseren en beheren van de voorraad. Dit systeem kan vrij uitgebreid zijn, denk hierbij aan een computer, pinapparaat, bonnen printer en eventueel barcode scanner.

Het verschil met een kassa is dan ook duidelijk. Bij beide is er een mogelijkheid tot afrekenen, echter heeft een POS kassasysteem diverse marketingtools en bevat het veel meer extra mogelijkheden. Een POS kassasysteem brengt ondernemen naar een hoger niveau!

Het nieuwe winkelen: POS systeem

Bent u op zoek naar een POS kassasysteem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres. Omdat het takenpakket van winkeliers, horeca-eigenaren en verkopers steeds uitgebreider wordt, is de vraag naar gebruiksvriendelijke kassasystemen de laatste jaren ontzettend gegroeid. Bij Vendit hebben wij daarom een POS kassasysteem ontwikkeld die precies aansluit bij uw branche, waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar ook succesvoller en rendabeler kunt ondernemen.

POS systeem van Vendit

Het POS systeem van Vendit biedt zowel aan kleine als grote bedrijven een oplossing. Het systeem biedt u gebruiksvriendelijke automatisering- en e-commerce oplossingen en kan worden aangevuld met toepassingen die specifiek voor uw branche geschikt zijn. Werkt u bijvoorbeeld in de woonbranche? Dan kunt u met een POS systeem van Vendit gemakkelijk eenmalige producten bij verschillende leveranciers bestellen, heeft u een vrije vormgeving van prijs- en schapskaarten, kunt u uitgebreide managementrapportages uitdraaien en maakt u eenvoudig klantenorders met aanbetaling en (deel)facturatie op rekening aan. Door deze gebruiksvriendelijke opties bespaart u dagelijks veel tijd die u kunt investeren in andere activiteiten. Wilt u ook online eenvoudig kunnen ondernemen? Dan zorgen wij bij Vendit voor de juiste koppeling met uw webshop! Zo heeft u alles overzichtelijk in één systeem. Bekijk hier welke oplossingen ons POS systeem kan bieden voor uw branche!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Waarom een POS systeem van Vendit?

Als ondernemer moet u dagelijks met veel verschillende dingen rekening houden. Wanneer u gebruik maakt van het POS kassasysteem van Vendit heeft u binnen één oogopslag inzicht in uw voorraad, verkoop, administratie, prijzen, acties en bestellingen. Tevens geeft ons POS systeem u inzicht in de best verkopende producten en in uw klantenbestand. Hiermee maken wij het u mogelijk om gemakkelijk uw omzet te verhogen. Wanneer u kiest voor het POS systeem van Vendit ontvangt u tevens een installatie en training op locatie. Hierdoor kunt u vanaf dag 1 al beginnen met efficiënt ondernemen.

Wij kunnen begrijpen dat de keuze van een geschikt POS systeem niet altijd even makkelijk is. Daarom maken wij het mogelijk om een vrijblijvende demo aan te vragen, zodat u zeker weet dat het systeem geschikt is voor u. In totaal hebben wij al meer dan 10.000 ondernemers met onze POS systemen kunnen ondersteunen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Interesse in het automatiseren van uw winkel?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

POS Systeem | Vendit Systeem

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu