POS systeem

Bent u op zoek naar een POS systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres. Omdat het takenpakket van winkeliers, eigenaren en verkopers steeds uitgebreider wordt, is de vraag naar gebruiksvriendelijke kassasystemen de laatste jaren ontzettend gegroeid.

POS kassasystemen:
Wat is het?

Een POS, ook wel point of sale genoemd, betekent ‘de plek waar een aankoop plaatsvind’. Als u de term zo bekijkt, kan het dus verschillende betekenissen hebben (bijv. een winkel, marktplein, warenhuis). Echter, veel winkeliers zien dit anders, en zien een POS als de plek rondom een kassa. Door deze kijk van winkeliers wordt een POS soms ook wel een point of purchase genoemd.

Een POS systeem daarentegen is het systeem of de software dat ondersteuning biedt bij onder andere de verkoop, het rapporteren, managen, analyseren en beheren van de voorraad. Dit systeem kan vrij uitgebreid zijn, denk hierbij aan een computer, pinapparaat, bonnen printer en eventueel barcode scanner.

Het verschil met een kassa is dan ook duidelijk. Bij beide is er een mogelijkheid tot afrekenen, echter heeft een point of sale systeem diverse marketingtools en bevat het veel meer extra mogelijkheden. Een POS systeem brengt ondernemen naar een hoger niveau!

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Het nieuwe winkelen: POS systemen

Bent u op zoek naar een POS systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres. Omdat het takenpakket van winkeliers, eigenaren en verkopers steeds uitgebreider wordt, is de vraag naar gebruiksvriendelijke kassasystemen de laatste jaren ontzettend gegroeid. Bij Vendit hebben wij daarom een POS systeem ontwikkeld die precies aansluit bij uw branche, waardoor u niet alleen tijd bespaart, maar ook succesvoller en rendabeler kunt ondernemen.

POS kassa van Vendit

De POS kassa van Vendit biedt zowel aan kleine als grote bedrijven een oplossing. Het systeem biedt u gebruiksvriendelijke automatisering- en e-commerce oplossingen en kan worden aangevuld met toepassingen die specifiek voor uw branche geschikt zijn. Werkt u bijvoorbeeld in de woonbranche? Dan kunt u met een POS systeem van Vendit gemakkelijk eenmalige producten bij verschillende leveranciers bestellen, heeft u een vrije vormgeving van prijs- en schapskaarten, kunt u uitgebreide managementrapportages uitdraaien en maakt u eenvoudig klantenorders met aanbetaling en (deel)facturatie op rekening aan. Door deze gebruiksvriendelijke opties bespaart u dagelijks veel tijd die u kunt investeren in andere activiteiten. Wilt u ook online eenvoudig kunnen ondernemen? Dan zorgen wij bij Vendit voor de juiste koppeling met uw webshop! Zo heeft u alles overzichtelijk in één systeem. Bekijk hier welke oplossingen ons POS systeem kan bieden voor uw branche!

Waarom een POS systeem van Vendit?

Als ondernemer moet u dagelijks met veel verschillende dingen rekening houden. Wanneer u gebruik maakt van het kassasysteem POS van Vendit heeft u binnen één oogopslag inzicht in uw voorraad, verkoop, administratie, prijzen, acties en bestellingen. Tevens geeft ons POS systeem u inzicht in de best verkopende producten en in uw klantenbestand. Hiermee maken wij het u mogelijk om gemakkelijk uw omzet te verhogen. Wanneer u kiest voor het POS systeem van Vendit ontvangt u tevens een installatie en training op locatie. Hierdoor kunt u vanaf dag 1 al beginnen met efficiënt ondernemen.

Wij kunnen begrijpen dat de keuze van een geschikt POS systeem niet altijd even makkelijk is. Daarom maken wij het mogelijk om een vrijblijvende demo aan te vragen, zodat u zeker weet dat het systeem geschikt is voor u. In totaal hebben wij al meer dan 10.000 ondernemers met onze POS systeem kunnen ondersteunen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Interesse in het POS systeem van Vendit?

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze POS klanten

Meest gestelde vragen

Afhankelijk van uw bedrijfsomvang en uw specifieke wensen, kunt u kiezen uit drie verschillende oplossingen: Point of Sale (POS), Premium of Enterprise. In onderstaand overzicht ziet u de functionaliteiten en welk systeem optimaal bij uw situatie past. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. 

Vendit POS is beschikbaar vanaf 79 euro

Vendit Premium is beschikbaar vanaf 149 euro

Vendit Enterprise is op aanvraag.

Vraag direct een offerte aan.

Als ondernemer moet u dagelijks met veel verschillende dingen rekening houden. Wanneer u gebruik maakt van het kassasysteem POS van Vendit heeft u binnen één oogopslag inzicht in uw voorraad, verkoop, administratie, prijzen, acties en bestellingen. Tevens geeft ons POS kassasysteem u inzicht in de best verkopende producten en in uw klantenbestand. Hiermee maken wij het u mogelijk om gemakkelijk uw omzet te verhogen. Wanneer u kiest voor het POS systeem van Vendit ontvangt u tevens een installatie en training op locatie. Hierdoor kunt u vanaf dag 1 al beginnen met efficiënt ondernemen.

Wij kunnen begrijpen dat de keuze van een geschikt POS kassasysteem niet altijd even makkelijk is. Daarom maken wij het mogelijk om een vrijblijvende demo aan te vragen, zodat u zeker weet dat het systeem geschikt is voor u. In totaal hebben wij al meer dan 10.000 ondernemers met onze POS kassasysteem kunnen ondersteunen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

De POS kassa software van Vendit biedt zowel aan kleine als grote bedrijven een oplossing. Het systeem biedt u gebruiksvriendelijke automatisering- en e-commerce oplossingen en kan worden aangevuld met toepassingen die specifiek voor uw branche geschikt zijn. Werkt u bijvoorbeeld in de woonbranche? Dan kunt u met een POS kassasysteem van Vendit gemakkelijk eenmalige producten bij verschillende leveranciers bestellen, heeft u een vrije vormgeving van prijs- en schapskaarten, kunt u uitgebreide managementrapportages uitdraaien en maakt u eenvoudig klantenorders met aanbetaling en (deel)facturatie op rekening aan. Door deze gebruiksvriendelijke opties bespaart u dagelijks veel tijd die u kunt investeren in andere activiteiten. Wilt u ook online eenvoudig kunnen ondernemen? Dan zorgen wij bij Vendit voor de juiste koppeling met uw webshop! Zo heeft u alles overzichtelijk in één systeem. Bekijk hier welke oplossingen ons POS kassasysteem kan bieden voor uw branche!