Beste groothandel software

Wilt u lagere kosten, meer orders verwerken en uw afnemers (online en offline) voorzien van actuele voorraad- en prijsinformatie? Onze slimme groothandel software, oftewel groothandel automatisering, neemt u veel werk uit handen. Het Vendit Systeem ondersteunt uw groothandel in alle noodzakelijke processen en geeft u inzicht in uw bedrijf. Dat bespaart u tijd, kosten en helpt u bij het laten groeien van uw omzet.

Met veel aandacht, kennis en zorg hebben wij ons groothandel software gelijk getrokken aan de werkwijze van de groothandel. Of u een groothandel bent in de mode, gereedschappen, telefonie, elektro of persoonlijke verzorging; Vendit heeft het geschikte systeem voor u. Door de brede inkoop-, logistieke- en distributie functionaliteiten kunnen wij iedere groothandel optimaal automatiseren.

Grip op voorraad en orders

Met de groothandel software van Vendit heeft u bovendien grip op uw voorraad. Alle voorraadmutaties zijn te herleiden. Alle inkopen, verkopen, reserveringen, doorleveringen en dervingen registreert het Vendit Systeem uitgebreid. Bovendien kunt u hier overzichtelijke rapportages van uitdraaien. Kortom: ons systeem ondersteunt u en geeft u inzicht in alle noodzakelijke processen. Dat bespaart u tijd en geld!

Heeft u behoefte aan groothandel software en wilt u direct zaken doen met de leverancier? Dus geen onnodige kosten voor een implementatie en externe consultants, maar direct aan tafel met de partij die ontwikkelt, levert én installeert? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Zo krachtig is het Vendit Enterprise Syteem

Vraag geheel vrijblijvend een online demo aan!

Gemak en inzicht door groothandel software

Vele klanten in de groothandel gingen u voor in hun automatisering door Vendit. Daarom weten wij precies wat u voor groothandel software nodig heeft om succesvol te ondernemen. De software voor groothandel van Vendit bevat alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bedrijfsvoering.

In de groothandel software van Vendit verwerkt u geavanceerd uw orders. Snel en eenvoudig registreert u uw klantbestellingen in onze groothandel software. Door het genereren van een picklist voor het magazijn kan uw magazijnmedewerker zeer efficiënt goederen verzamelen. Met slechts één druk op de knop genereert u vervolgens de pakbonnen en factureert u de geleverde goederen. In de uitgebreide debiteurenadministratie heeft u altijd inzicht in uw actuele debiteurensaldo. Zo kunt u direct betalingsherinneringen afdrukken en heeft u inzage in het betalingsgedrag van uw debiteuren. Met het Vendit Systeem heeft u bovendien grip op uw voorraad. Alle voorraadmutaties zijn te herleiden. Alle inkopen, verkopen, reserveringen, doorleveringen en dervingen registreert groothandel software Vendit Systeem uitgebreid. Bovendien kunt u hier overzichtelijke rapportages van uitdraaien. Kortom: ons systeem ondersteunt u en geeft u inzicht in alle noodzakelijke processen. Dat bespaart u tijd en geld!

Functionaliteiten software groothandel

 • Voorraadbeheer/besteladvies/klantreserveringen
 • Facturatie op naam (contant, op rekening of d.m.v. pakbonnen)
 • Snelle registratie van klantorders met aanbetaling en (deel) facturatie
 • Offertes maken
 • Draadloos inventariseren/bestellen, verkopen, binnen boeken goederen
 • Directe marge inzage tijdens offerte- en verkooptraject (indien bevoegd)
 • Debiteurenbeheer / rekeningoverzichten
 • Directe-, periodieke facturatie, betaling aan kassa en/of via web
 • Duidelijke en overzichtelijk rapportages m.b.t. voorraad, aantallen, omzet en marges
 • Prijsafspraken en prijslijsten met klanten en klantgroepen
 • Voorraad en magazijn locatie registreren
 • Uitgebreide e-commerce mogelijkheden
 • Uitgebreide managementrapportages en statistieken
 • Koppeling met boekhoudpakketten, waaronder Exact en Twinfield

Interesse in groothandel software?

De vele functionaliteiten in het Vendit Systeem voor de groothandel zijn te uitgebreid om allemaal te beschrijven. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw groothandel software kan betekenen? Maak dan een afspraak via 010 – 442 44 20 of via sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit groothandel automatiseringssysteem.

Maak kennis met een deel van onze klanten