Loyalty- en combinatiekorting (en waardecheques) module

Met de loyalty- en combinatiekorting (en waardecheques) module koppelt u een unieke barcode aan een klantenkaart. Vendit voorziet u van een spaarsysteem en vanwege de up-to-date postcode stratentabel is de klantkaart in no-time aangemaakt. Na iedere aankoop kunt u de tussenstand van het spaarsaldo op de kassabon/factuur afdrukken. Zo creëert u met uw eigen klantenpas een groot aantal voordelen, waardoor u veel klantgerichter kunt gaan werken. Klanten kunnen met het gespaarde saldo producten in uw winkel aanschaffen of sparen voor andere kortingen.

Klantenpas
De klantenpassen kunt u geheel naar eigen inzicht professioneel laten bedrukken met uw eigen ontwerp of een ontwerp opgemaakt door de DTP afdeling van Vendit. Met de loyalty- en combinatiekorting module stimuleert u verkoop op naam, hetgeen ten goede komt aan uw verkoophistorie en klantloyaliteit. Hebben uw klanten al een klantenpas van uw bedrijf?

Waardecheques
Ook kunt u met het Vendit systeem zeer eenvoudig fraaie waardecheques genereren, mailen en/of afdrukken. Ontwerp uw eigen lay-out of maak gebruik van één van de voorbeeld lay-outs. Op iedere waardecheque staat een unieke barcode, zodat u bij inname alleen de barcode op de waardecheque hoeft te scannen. Tevens staan de NAW-gegevens van de klant en het gespaarde bedrag of het kortingspercentage op de waardecheque. Na het afdrukken kunt u alle spaartegoeden op nul zetten, zodat de klant weer opnieuw gaat sparen. In de klantkaart kunt u ook eenvoudig terugzien of uw klant een waardecheque heeft ontvangen en ook wanneer hij deze heeft ingewisseld. Uiteraard kunt u ook een overzicht afdrukken van uitgegeven waardecheques en welke waardecheques nog openstaan of al zijn ingeleverd.