Verouderde pinterminal

Alle Nederlandse pinpassen zullen dit jaar vervangen worden voor de vernieuwde pinpas. Met deze pas kan makkelijker online of in het buitenland worden betaald. Dit kan inhouden dat de nieuwe betaalpas niet meer correct werkt op een verouderde pinterminal.

Heeft u een verouderd apparaat?

In samenwerking met Pay. bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een nieuwe pinterminal aan te schaffen.

De Yomani ML pinterminal is nu: €699,-  (reguliere prijs €749,-).
De Yomani pinterminal is gekoppeld aan het kassasysteem via een ethernet kabel. Dit zorgt voor een betrouwbare en efficiënte betalingsverwerking.

We bieden ook een mobiele pinterminal aan, met of zonder printer, tegen een gereduceerd tarief. Deze zijn niet gekoppeld aan het Vendit Systeem.

Pax A77: Dit is een mobiele pinterminal zonder printer, waardoor het een handige en draagbare oplossing is voor betalingen onderweg. Nu voor €420,- (reguliere prijs: €445,-)

Pax A920: De mobiele pinterminal met een printer, waardoor het geschikt is voor situaties waarin u klanten direct een betalingsbewijs moet kunnen geven. Nu voor €640,- (reguliere prijs: €665,-)

Op deze pinterminals biedt Pay. het ‘Pioneer’ abonnement aan. Dit is een abonnement zonder maandkosten; u betaalt enkel de voltooide transacties. De kosten per transactie zijn afhankelijk van de verschillende credit- en debit kaarten.

Samenwerking Vendit Systeem en Pay.

Een van de belangrijkste voordelen van onze samenwerking via Pay. is dat u één betaalterminal kunt inzetten voor verschillende afrekenpunten. Dit zorgt voor een flexibele en geïntegreerde betalingservaring. In geval van een defecte terminal ontvangt u van Pay. de volgende werkdag alweer een vervangingsterminal, zodat u geen kostbare tijd verliest.

Met behulp van Pay. kunt u (webshop)betalingen verwerken, maar ook gebruikmaken van de betaallink in het Vendit Systeem. Ook retourpinnen is mogelijk, waardoor u uw klanten een naadloze retourervaring kunt bieden.

Ik heb een verouderd apparaat wat nu?

Regel de overstap in drie eenvoudige stappen:

  1. Aanmelden via deze link bij Pay. Heeft u al een Pay. account? Ga naar stap 2.
  2. Vul dit formulier in met de door Pay. verkregen gegevens
  3. Vendit zal de aanmelding in orde maken en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

We begrijpen dat het overstappen naar nieuwe pin terminals een belangrijke beslissing is, maar we staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Ons team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing die past bij uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen of om de overstap naar een nieuwe pin terminal via Vendit te regelen.