Koppeling met International Cycle Connection bv

Koppeling met International Cycle Connection bv

Vendit is een samenwerking aangegaan met International Cycle Connection bv (ICC). De koppeling tussen de systemen van International Cycle Connection bv en Vendit maakt het mogelijk voor fietsenwinkels om hun voorraadbeheer, verkoop en administratie efficiënter te beheren. Met deze koppeling kunnen fietsenwinkels gemakkelijk hun producten bijhouden, verkooptransacties afhandelen en klantgegevens beheren, terwijl zij tegelijkertijd tijd en geld besparen.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Vendit,” aldus Francis Pollet, eigenaar van International Cycle Connection bv. “Dankzij de integratie van onze systemen kunnen onze klanten nu profiteren van een nog betere ervaring en een nog hogere mate van efficiëntie. Dit betekent dat fietsenwinkels zich kunnen richten op wat ze het beste doen: het leveren van uitstekende producten en service aan hun klanten.”

Ook Vendit is verheugd over de samenwerking met International Cycle Connection bv.

Ruud Vissers licht toe: “Wij streven ernaar om de Vendit software continu te verbeteren en te voorzien van nieuwe functionaliteiten, die ervoor zorgen dat gebruikers (nog) efficiënter hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met de komst van de koppeling tussen het systeem van International Cycle Connection en het Vendit Systeem, kan de ondernemer nog sneller schakelen en beschikt deze altijd over de meest actuele informatie.”

De koppeling tussen International Cycle Connection bv en Vendit is per direct en kosteloos beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Over ICC

International Cycle Connection bv is distributeur van de merken Campagnolo, Deda Elementi, Feedback Sports, SeaSucker en Split Second in de Benelux. Voor deze merken is ICC het steunpunt in de Benelux voor wat betreft verkoop, service en marketing in de breedste zin van het woord.