Vendit Academy

U heeft het Vendit Systeem aangeschaft of misschien werkt u al enige tijd met ons systeem. Dan wilt u uiteraard alle ins en outs, voordelen en mogelijkheden van ons systeem kennen en benutten. Hoe kan dat beter dan door het volgen van een training in de Vendit Academy!

Vendit Academy: training is kennis, kennis is macht!

Bij de Vendit Academy brengen onze ervaren Vendit consultants u alle mogelijke kennis bij over het Vendit kassasysteem. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe systeem voor winkelautomatisering. Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en kunt u direct toepassen in uw winkel. U zult ervaren dat door het volgen van (één of meerdere) van onze trainingen u direct meer rendement gaat behalen. Doordat u leert beter te sturen op cijfers werkt de kennis omzet verhogend! Het Vendit Point of Sale systeem kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Zo ook onze trainingen in de Vendit Academy: u hoeft geen IT specialist te zijn om onze trainingen te kunnen volgen. Integendeel. Iedereen kan onze trainingen volgen. Onze interactieve trainingen zijn geschikt voor zowel management als overig personeel. Meer dan 5.000 cursisten gingen u voor. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen?

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Aanbod trainingen

De Vendit Academy biedt u verschillende trainingen aan, zodat u kunt bepalen welke training het beste past bij uw behoefte of die van uw medewerker(s). De Vendit Academy bevat meerdere cursuslokalen, voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur en PC’s. U beschikt over uw eigen werkplek en PC. De training volgt u met maximaal twintig deelnemers per trainingsruimte op het Vendit kantoor, ’s Gravenweg 433-435 in Rotterdam. U kunt bij ons de volgende trainingen volgen:

Vendit training Management

De Management training is opgezet voor u als eigenaar of manager om de cijfers en uiteenlopende instellingen beter te begrijpen. In het Vendit Systeem zijn vele rapportages beschikbaar. Door het volgen van deze training leert u uw bedrijfsprocessen inzichtelijk te krijgen, te analyseren en te sturen op cijfers. 

Vendit training Beheer

De Beheer training is speciaal voor systeembeheerders van winkelbedrijven. In de Beheer training leert u veel technische en administratieve zaken. U krijgt inzicht in onder andere de instellingen van stamtabellen, lay-outs, prijskaarten, printer- en werkstation instellingen. Ook het kassamenu en de vormgeving van de knoppen komen aan de orde.

Vendit training Verkoop / Shopmanager

De training Verkoop/Shopmanager is vooral interessant voor verkopend personeel. In deze training besteden wij aandacht aan de dagelijkse zaken waar u en/of uw medewerkers mee te maken hebben. Hoe werkt ons systeem bij diverse betaalmethoden? Hoe past u prijzen en marges aan? Hoe crediteert u bonnen? Hoe verloopt het proces van de order, factuur en pakbon? 

Vendit training Werkplaats en reparatie

De training Werkplaats en reparatie is speciaal voor elektro- en tweewielerondernemers. In deze training leert u alles over het invoeren en afhandelen van een reparatie inclusief uitgebreide planningsmogelijkheden. Ook krijgt u inzicht in het instellen van het uurloon, bruikleen en lay-out. 

Vendit training E-commerce / Omnichannel

De Omnichannel of E-commerce training is voor Vendit gebruikers met een Presta webshop die naast de fysieke winkel een optimaal rendement uit de webshop willen halen. Wilt u goed inzicht krijgen in het online gedrag van uw klanten en uw omnichannel strategie optimaal toepassen, dan is deze training een must. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de trainingen en data?

Voer uw gegevens in:

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef
Ik wil de Vendit nieuwsbrief ontvangen:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak kennis met een deel van onze klanten