Modules automatisering 

U moet er toch niet aan denken dat uw kostbare bedrijfsgegevens verloren gaan?! Met de Online Back-up module bieden wij u extra zekerheid.

Bedrijfsdata zijn voor elke onderneming van levensbelang. Toch wordt over de veiligheid van data nog vaak laconiek gedacht. Vendit biedt een dagelijkse, automatische, veilige en vooral betaalbare back-up oplossing voor iedere onderneming. Uw data wordt door Vendit veilig op afstand en onbereikbaar voor derden bewaard. U hoeft zich bovendien niet meer bezig te houden met het maken van (dagelijkse) back-ups.

Vendit online back-up is mogelijk vanaf 10 GB en de versleutelde gegevens zijn alleen toegankelijk via een persoonlijke sleutel. Naar wens helpt Vendit u met het terugzetten van back-up bestanden.

Vendit neemt u de zorg van de dagelijkse back-up graag uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Contact
Bent u benieuwd of het Vendit Systeem voor u de juiste oplossing is? Lees dan de ervaringen van een aantal tevreden gebruikers of neem contact op met de afdeling Marketing & Sales, telefoon +31 (0)10 – 442 44 20.