Nieuw: Vendit betaallink module

Vendit maakt het betalen van uitgaande facturen nog eenvoudiger met de betaallinkmodule! Op deze manier maakt u het uw klant extra eenvoudig om het openstaande bedrag direct te betalen. Vendit biedt deze extra betaalmogelijkheid aan vanaf januari 2020.

Een betaallink is simpelweg een link die uw klant naar een beveiligde betaalomgeving stuurt. Uw klant kan de betaling eenvoudig, snel en veilig voltooien via iDEAL of Bancontact. De link kunt u per e-mail versturen, of toevoegen aan een order of factuur. De ervaring leert dat klanten de factuur sneller betalen en daarbij de kans op fouten in de omschrijving en het bedrag is geminimaliseerd.

Betaallink

Geïnteresseerd? Vendit maakt het steeds makkelijker. Via het Vendit Systeem kunt u nu zeer eenvoudig een extra licentie, een boekhoudkoppeling of marketplace koppeling bestellen.

Bestel de betaallink direct

Bestel direct via het Vendit Systeem onder het kopje: Help > Vendit Online Shop

Ziet u ze nog niet staan? Update het Vendit Systeem dan naar de nieuwste versie.

Over Vendit

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.