Een vliegende start voor woonaccessoirewinkel By Geert

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

By Geert zit sinds 14 maart 2020 gevestigd in het gezellige Makado winkelcentrum van Nieuwegein. Vendit is langs geweest om te horen hoe het met deze ondernemer gaat. Meteen voel je de warme sfeer die in de winkel hangt, als bezoeker heb je voldoende om naar te kijken. Er zijn, in de winkel van 185 vierkante meter, ontzettend veel leuke, mooie en bijzondere woonaccessoires, meubels en cadeauartikelen te zien.

Vliegende start

Ondernemer Geert van Es wil graag herkenbaar en benaderbaar zijn, waardoor hij er ondermeer voor koos om zijn voornaam aan zijn bedrijfsnaam te verbinden. Bovendien weet hij zich ook te onderscheiden en het verschil maakte hij al door 1,5 jaar geleden – tijdens de pandemie – zijn bedrijf te starten.

By Geert Vendit Nieuws Automatisering KassasysteemVaste klantenkring

Geert licht toe: `Het was geen makkelijke periode, maar wij hebben zo ontzettend veel steun en liefde ontvangen van alle lokale bewoners dat dit echt magisch voelde. Hier gingen wij zeker harder van lopen. De periodes dat we open waren zorgde ik ervoor dat ik wekelijks nieuwe producten had staan. Dat doe ik nog steeds, dat is de kracht van By Geert. We willen inspireren en onze vaste klanten continue verrassen met steeds nieuwe producten. Daarnaast verkoop ik niet alleen maar producten maar geef ook interieur- en stylingadvies. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze doelgroep.’

Warme prettige sfeer

By Geert heeft zich gevestigd in het Makado winkelcentrum waar jarenlang een andere woonwinkel zat. Geert: ‘Een totaal andere sfeer heb ik neergezet. Mijn doel is om de instap zo laagdrempelig mogelijk te maken. Ik wil graag dat mensen zich geïnspireerd voelen zonder de druk van de verkoper te voelen. Zodra bezoekers aandacht vragen sta ik uiteraard tot hun beschikking. Dat is denk ik mijn kracht, ik heb mijn persoonlijkheid volledig in de zaak gestopt en dat werpt de vruchten af. Een persoonlijke touch is zo belangrijk. Zodoende lever ik ook producten bij klanten thuis af of help ik door middel van stijladvies te geven.’

Je wilt groeien

‘Ik werk samen met zo’n 10 – 12 leveranciers. Hier pre-order ik per seizoen. De leveringen laat ik opsplitsen zodat ik iedere week wel een pallet of twee ontvang. Dit werkt ontzettend goed en als je wilt groeien dan moet je investeren. Zo heb ik recentelijk de vloer en alle stellingkasten in de winkel vervangen, maar ook het kassasysteem. Wij werkten nog een ouderwetse groepenkassa van de vorige woonwinkel, maar deze bleek al snel te beperkt te zijn voor ons. We werken nu, sinds een half jaar, met het Vendit Systeem en dit is voor ons echt ideaal. Alle voorraden staat in het systeem en kortingen kan ik snel aanmaken. Dat is zeker handig als we speciale acties willen lanceren tijdens ons 1,5 jarige jubileum. Rapportages draai ik snel uit waardoor ik omzetten niet meer handmatig hoef bij te werken. De boekhouder ontvangt nu ieder kwartaal in één overzicht alle gegevens waardoor dit voor hem alsook voor mij veel werk scheelt. Daarnaast is het systeem gewoon erg gemakkelijk in het gebruik. Ik ga met een gerust hart op vakantie en weet dan dat mijn collega’s alles correct kunnen gebruiken en verwerken.’

Binnenkort organiseert By Geert zijn 1,5 jarig bestaan. Wie gaat er een kijkje nemen?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]