Meer traffic naar uw winkel met de cadeaukaart van VVV

Jaarlijks gaan meer dan 3 miljoen VVV Cadeaukaarten over de toonbank. Deze gewilde kaart is te besteden bij duizenden winkels, webshops, belevenissen of voor een nachtje weg. Bij elkaar miljoenen klanten die op zoek zijn naar de ideale besteding voor hun kaart.

Cadeaukaarten laten potentiële nieuwe klanten kennismaken met uw winkel of webshop. De VVV Cadeaukaart is voor u een krachtig marketingmiddel om in te zetten. De cadeaukaarten van VVV kunnen middels een kassakoppeling met het kassasysteem Vendit geaccepteerd worden. Verzilveren van VVV cadeaukaarten gaat heel eenvoudig via het Vendit Systeem. Deze koppeling wordt kosteloos aangeboden door Vendit waardoor u als acceptant direct bij het scannen van de barcode van de cadeaukaart ziet welk bedrag er nog openstaat.

Nog geen acceptant?

Bij de acceptatie en verkoop van VVV cadeaukaarten zorgt u direct voor meer traffic naar uw winkel. Door middel van een variabel bedrag, welke u afdraagt aan VVV kunt u gelijk meedoen. Het kost u dus enkel een bijdrage bij de inname van een cadeaukaart (10% provisie over de bestede kaartwaarde).

Marketingkosten

Voorbeeld rekensom: stel dat een klant met een cadeaukaart van €25,- een aankoop doet van €60,-. De 10% provisie wordt enkel gerekend over de waarde van de kaart (a € 25,-). Uw kosten bedragen €2,50.

Aansluitingskosten gratis

U kunt zich hier aanmelden op acceptant van de VVV cadeaukaarten.  Als u de code VNDT2022 gebruikt in het veld actiecode vervallen de aansluitkosten van €49,95.