Interview bij Tegel Werelds Koken en Tafelen

Video interview door Platform Artikelbeheer bij Tegel Werelds Koken en Tafelen in Beverwijk.
Interview met: Fleur de Best, Manager Innovatie Vakcentrum en Klaas Tegel van Tegel Werelds Koken en Tafelen.

www.tegelbeverwijk.nl

Bent u op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij een geschikt systeem. Wij bieden u gebruiksvriendelijke en complete automatiserings- en e-commerce oplossingen. Met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages.

Over Vendit

Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Wij ontwikkelen onze winkelmanagement oplossingen volledig zelf. Met onze 45 betrokken collega’s werken wij iedere dag aan onze kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!