Handige tool van Vendit in animatievorm

Handige tool van Vendit in animatievorm

Het Vendit Systeem is meer dan een doorsnee automatiseringssysteem, het is een instrument dat u gericht kunt inzetten om uw winkelomzet te verhogen.

Op zoek naar een automatiseringssysteem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele winkelbedrijf? Dan bent u bij Vendit aan het juiste adres.

Of u nu een klein of groot winkelbedrijf hebt, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie, voor iedere onderneming hebben wij een geschikt systeem. Wij bieden u gebruiksvriendelijke en complete automatiseringssysteem en e-commerce oplossingen. Met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages.

Over Vendit

Vendit ontzorgt en ondersteunt u op elk gebied van uw kassasysteem, winkelautomatisering en winkelmanagement. En dankzij onze e-commerce kennis en techniek, kunnen wij u ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem.

Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Wij ontwikkelen onze winkelmanagement oplossingen volledig zelf. Met onze 45 betrokken collega’s werken wij iedere dag aan onze kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Ruim 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken iedere dag gebruik van het Vendit winkelmanagement systeem. Wij automatiseren ieder bedrijf in zijn eigen tempo en denken servicegericht mee. Bij ons zijn onze klanten écht koning. Vendit is continu op zoek naar automatiseringsoplossingen, koppelingen en samenwerkingen om u de meest optimale en gebruiksvriendelijke winkelautomatisering te leveren. Én beste service. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van kassasystemen in de retail in Nederland en België.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!