4Seasons Fashion snel operationeel

4seasons nieuws Vendit artikelDe zussen Miranda en Sandy de Roo dromen al jaren van een eigen winkel met mode voor de vollere vrouw. Miranda is een vertrouwd gezicht in de curvy mode met ruim negen jaar ervaring in een dameskledingwinkel voor grote maten in Naaldwijk, genaamd 2xXL. Na de sluiting van deze winkel vorig jaar zomer hebben de twee zussen de perfecte opening gevonden om een eigen curvy fashion dameskledingwinkel te openen. Dan wel met een vriendelijkere naam aldus de twee. Eind augustus kregen ze de sleutel en na een verbouwing openden zij in minder dan twee maanden de deuren van 4Seasons Fashion. Het is een winkel waar je terecht kunt voor kleding in maat 42 tot en met 56. Daarnaast kun je er ook mode accessoires en sieraden kopen.

We spraken met Sandy en Miranda in de prachtig afgewerkte nieuwe winkel in Naaldwijk. “Het geeft veel voldoening om mensen tevreden en met leuke kleding de deur uit te zien gaan. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben wist ik meteen met welke merken we wilden werken. We hebben nu zo’n twaalf merken geselecteerd waaronder Only Carmakoma, Vero Moda Curve, Only-M, Robell, Yesta, Sesi en Exxcellent. Maandag is onze standaard inkoop dag waarbij we altijd samen op pad zijn.”

Vaste klantenkring

“Het ondernemen zit echt in ons bloed. Onze ouders hebben altijd een eigen zaak gehad en wij hebben dit van kleins af aan mee gekregen. Als zussen een zaak runnen werkt voor ons echt heel goed, naast de winkelbezigheden is Miranda vooral actief op social media en het maken van foto’s van ons assortiment. Ik focus me vooral op de vertegenwoordigers en leveranciers.”

“Helaas zijn we, door de covid-19 winkelsluiting, nog te kort open geweest om te zeggen welke merken het beste lopen voor welke doelgroep. Gelukkig hebben we tijdens de sluiting veel contact gehad met onze klanten via social media. Dit zorgde ervoor dat we toch nog de geschreven orders konden verwerken. Dat is wel lastig hoor, we zijn nu namelijk al bezig met de inkoop voor de zomer 2022.”

Ondernemen is veelomvattend

“Daarnaast staat onze familie ons ook bij waar nodig, dat is heel prettig. Een eigen onderneming starten is namelijk veelomvattend. Mijn man is accountant en heeft ons gewezen op het gebruik van een automatiseringssysteem. Hij gaat voor ons de financiële kant afhandelen, dus hebben wij op zijn verzoek een aantal kassapakketten bekeken. Zo zijn we al snel uitgekomen bij het bedrijf Vendit. Het is wel even wennen als je van een eenvoudige groepenkassa overstapt op een volledig systeem. Maar eerlijk is eerlijk, in de winkel werkt het perfect en zijn we er erg blij mee. We waren snel operationeel en alle data die uit het Vendit Systeem komt zijn hapklaar voor mijn man te gebruiken in de financiële administratie. Op deze manier hebben we er bijna geen omkijken meer naar. Ideaal!”