Cadeaukaarten zorgen voor verhoogde omzet

95 procent van de Nederlanders vindt een cadeaukaart leuk om te krijgen, weet marktonderzoeksbureau GfK. Jaarlijks spenderen we dan ook vele miljoenen euro’s aan dergelijke bonnen. Denkt u over een cadeaubon als betaalmiddel in de webshop en/of in de winkel? Twijfel niet langer.

Onderzoek laat zien dat 95% van de ontvangers het krijgen van een cadeaukaart als leuk tot heel leuk ervaart. Van de groep die de afgelopen 3 maanden een cadeaukaart heeft ontvangen, had 32% de ontvangen cadeaukaart op het verlanglijstje staan. Cadeaukaarten blijven gewoonweg populair.

VVV Cadeaukaart

Ook de VVV Cadeaukaart heeft een vaste plaats in het Nederlandse Retail landschap verworven. Met 4,5 miljoen klanten per jaar kan de VVV cadeaukaart bijdragen voor meer omzet en meer loyaliteit in uw (online) winkel. Uit consumentenonderzoek blijkt dat winkeliers, VVV Cadeaukaart-acceptanten, genieten van de volgende voordelen:

  • Meer nieuwe klanten
  • Meer terugkerende klanten
  • Meer omzet
  • Meer online vindbaarheid

Automatiseringssysteem

Verzilveren en uitgeven van VVV Cadeaukaarten gaat heel eenvoudig via het Vendit Systeem. Bij het scannen van de barcode ziet u direct welk bedrag nog openstaat. Deze functionaliteiten zijn beschikbaar voor gebruikers van het Vendit Systeem, de koppeling met VVV Cadeaukaarten is kosteloos.

Actie

Cadeaukaarten laten potentiële nieuwe klant kennismaken met uw winkel of webshop, een krachtig marketingmiddel om in te zetten. In samenwerking met de VVV bieden wij u 50% korting op de VVV aansluitkosten (normaliter €49,95 ex BTW). Meld u nu aan op www.vvvcadeaukaarten.nl/vendit-actie

Cadeaukaart levert meer op

Interesse

Wilt u ook graag uw klanten een optimale winkelbeleving geven en uw omzet verhogen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bel 010 – 442 44 20, mail naar sales@vendit.nl.