De hipste elektrische fietsen bij JUIZZ

Als je binnenstapt in de nieuwe elektrische fietsenwinkel van JUIZZ in de Zuidas zie je direct een schitterende foto van de Amsterdamse Gracht aan de wand gemonteerd. Zeer toepasselijk met een aantal (elektrische) fietsen ervoor geparkeerd. Toepasselijk voor JUIZZ, die kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen levert aan veel Amsterdammers.

De nieuwe winkel van 330 m2 is gevestigd in de begane grond van NoMA House, op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg. Sinds 2009 bestaat JUIZZ als aanbieder in de elektrische fietsenbranche, met filialen in: Amsterdam, Breda, Haarlem, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Van auto naar e-bike

‘Waarom nog in de auto stappen als je ook de elektrische fiets kunt pakken? Weg files, wegenbelasting en benzinekosten. Het comfort en de betrouwbaarheid van een auto, dat gevoel moet je ook hebben bij een fiets’ zegt operationeel manager Nick Hielchert. ‘Je moet je geen zorgen hoeven te maken dat je band lek gaat of dat er iets anders misgaat. De zekerheid dat je altijd mobiel bent, die proberen wij te bieden.’ Continuïteit van mobiliteit, zo noemt Hielckert dat.

‘Bovendien sla je hiermee files over, leef je gezonder en is het beter voor het milieu.’ Van het soms suffe imago van de elektrische fiets is in de winkel van JUIZZ niets terug te vinden. Hippe modellen vullen de zaak. Daarnaast is het zeker de moeite waard om in de winkel misschien wel de stoerste fiets die er bestaat te bekijken: de legerfiets. In Nederland mag hij de weg niet op, want hij bereikt snelheden tot wel 80 km per uur. Kosten? 30.000 euro. ‘Dit is dan ook gelijk de duurste fiets die we hebben hoor, de meeste zijn een stuk goedkoper. De goedkoopste is 1.800 euro’.

Service

‘Geen enkele fiets gaat de straat op zonder de benodigde verzekering, helm en waar nodig ook een kenteken. Bovendien werken we ook met het Vendit Systeem in alle filialen. Dit systeem zorgt ervoor dat we alle unieke framenummers eenvoudig kunnen registreren en de fietsen correct kunnen verzekeren. Daarnaast wordt Vendit ook dagelijks ingezet in onze werkplaatsen.’

Toekomst

In iedere grote stad is er plek voor een JUIZZ winkel. Daar gaan we op inspringen! We verwachten in 2020 minimaal 12 filialen te hebben verspreid over iedere grote stad binnen Nederland. Een flink groeiperspectief, dus hier zijn we al flink mee in de weer! We werken met topmensen, met veel betrokkenheid en aandacht voor de klant. Daarnaast zijn we druk bezig met onze online aanwezigheid, om de juiste mix aan te kunnen bieden. Wij geloven echt in omnichannel, dus hier gaat onze kracht voort!